Dethleffs Summer Edition 2012

Campersite.nlDethleffs introduceerde op de CMT een tweetal nieuwe voorjaarsmodellen,  Summer Edition T en I 6701. Opvallend is het feit dat Dethleffs ditmaal een semi-integraal en een integraal camper en géén (vaak betaalbaardere) alkoof camper aanbiedt.

De actiemodellen hebben volgens Dethleffs naast de beproefde indeling een extra complete uitrusting, die normaliter een meerprijs van ongeveer € 14.500 in zou houden.

Behalve de extra complete uitrusting bieden de Summer Edition modellen ook een aantal functionele ideeën die het leven onderweg nog prettiger maken. Beide modellen hebben de indeling die in de Eighty II al zeer succesvolle was: achterin bevindt zich een riant Frans bed van 200 cm lengte met daarnaast een was/toiletruimte met klapwand, die in een handomdraai kan worden omgebouwd in een douchecabine. Aansluitend bevindt zich het keukenblok met een groot werkvlak en praktische laden. Gebruikers zullen de er tegenover geplaatste Tec-Tower, die een grote 190 liter koel/vrieskast en oven bevat, zeker waarderen.

 

Campersite.nl Campersite.nl

 

Ook de verdere uitrusting, met onder meer Climate Control voor het bestuurderscompartiment, pilotenstoelen, garage, elektrisch bediend opstapje en het Soundpakket laat weinig te wensen over. Voor de benodigde veiligheid is gezorgd middels ESP, Tractioncontrol en een airbag voor bestuurder en bijrijder. 

 

Campersite.nl Campersite.nl

Dankzij de grote dakluiken (Heki en Mini-Heki) en de ruim bemeten ramen oogte het interieur licht en ruim. Het meubilair is vervaardigd van Calva Appel houtdecor, waarbij de bovenkastjes zijn voorzien van cremekleurige applicaties. De hoogwaardige kunstlederen "Crema" stoffering en indirecte verlichting benadrukt het sportieve en elegante karakter, wat de Summer Edition 2012, mede door de riante uitrusting, tot een attractieve kampeerauto maakt.