Dethleffs breidt camperprogramma in modeljaar 2019 uit met Pulse-serie

Dethleffs Pulse camper 2019 model

Dethleffs breidt camperprogramma in modeljaar 2019 uit met Pulse-serie

In modeljaar 2019 zal Dethleffs een nieuwe serie campers op de markt brengen, de Pulse. Deze nieuwe serie zal uit halfintegraal en integraal campers bestaan.  

Veel aandacht is er voor het interieur. Dit is ontworpen volgens een geheel nieuw concept, waarbij het interieur voor extra ontspanning moet gaan zorgen.

Dethleffs is niet over één nacht ijs gegaan bij de ontwikkeling van de nieuwe Pulse. Het bedrijf is anderhalf jaar bezig geweest om haar visie op de hedendaagse camper om te zetten in een nieuw concept waarin de allerlaatste trends zijn verwerkt.

De Dethleffs Pulse is pas in levende lijve te zien tijdens de komende Caravan Salon in Düsseldorf. Foto’s zijn er ook niet, alleen de schetsen die onze collega’s van Promobil hebben weten te bemachtigen. Maar die schetsen zien er wel veelbelovend uit. Het exterieur is wat ‘scherper’ dan we tot nu toe gewend zijn van Dethleffs. De kap van de halfintegraal heeft een vrij scherpe knik boven de voorruit. De achterzijde wijkt wat minder af van de huidige Dethleffs campers, al is de vorm van de achterwand wat ronder. Dit zou voor een betere aerodynamica moeten zorgen.

Het interieur is zoals gezegd beduidend anders en kenmerkt zich door de grote raamoppervlakte die het interieur ruimtelijker doet lijken terwijl de aardetinten weer aan een meer huiselijke sfeer moeten bijdragen.

Qua prijs en uitrustingsniveau zou de nieuwe Dethleffs Pulse-serie tussen de Trend en de Magic Edition in moeten komen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel