Belgen benoemen Dethleffs Advantage T 6601 tot Kampeerauto van het Jaar 2015

dethleffs-advantage

Kampeerauto van het Jaar 2015

ISNY – De Advantage T 6601 van Dethleffs is tijdens Mobicar 2014 in Brussel, welke werd gehouden van 11 t/m 19 oktober, door de beursbezoekers gekozen tot Kampeerauto van het jaar 2015 in de categorie „Halfintegraal kampeerauto“.

Vooraf had een vakjury van vier vakjournalisten al een oordeel gegeven en aan de hand daarvan per categorie al een voorselectie van 3 modellen gemaakt. De bezoekers van Mobicar 2014 konden vervolgens hun stem uitbrengen op hun favorieten onder de genomineerde kampeerauto’s.


In de populaire categorie van de halfintegraal kampeerauto’s ontving de Advantage T 6601 de meeste stemmen en werd zo Kampeerauto van het Jaar 2015. De Advantage, die tot de bestsellers van Dethleffs behoort, was door Dethleffs voor modeljaar 2015 geheel opnieuw ontwikkeld, de wagen is geheel gerestyled zodat de nieuwe Advantage nu niet alleen over een modern en aantrekkelijk in- en exterieur beschikt, de wagen heeft ook een riante standaard uitrusting en een aantal innovatieve oplossingen. De houtvrije opbouw draagt bij aan de waterdichtheid en levensduur terwijl de moderne bouwtechniek voor een behoorlijke gewichtsbesparing zorgt. Naast de daarmee gepaarde gaande verhoging van het laadvermogen is de Dethleffs Advantage dus op nog veel aspecten opgewaardeerd.
Dat was dus niet zonder succes, getuige het feit dat de Dethleffs Advantage T 6601 tijdens Mobicar 2014, een beurs die vergelijkbaar is met de Nederlandse Kampeer & Caravan Jaarbeurs, werd bekroond met de titel Kampeerauto van het Jaar 2015.

Like dit artikel
Tweet dit artikel