Deense campings voeren nieuw concept voor camperaars in

DK Stellplätze

Deense campings presenteren nieuw concept voor camperovernachtingsplaatsen

ZOETERMEER – DK-Camp, het Deense verbond van campingeigenaren, heeft dit jaar een geheel nieuw concept gelanceerd.

De ‘DK-Stellplätze’, zoals dit concept heet, vervangt het eerdere QuickStop-concept en is bedoeld om camperaars meer informatie te geven over de overnachtingsmogelijkheden op 110 aangesloten campings in Denemarken.

Veilig en flexibel overnachten

DK-Stellplätze zijn er voor alle camperrijders die veilig en flexibel willen overnachten en ookvolledige informatie over de voorzieningen en prijzen van die campings willen weten. Deze DK-Stellplätze  zijn beschikbaar op ruim 110 campings in Denemarken, waarmee het gehele land goed wordt afgedekt. Het zijn specifieke standplaatsen, naast de normale standplaatsen. Uiteraard beschikken de campings over moderne voorzieningen en kun je er gemakkelijk je huishoudelijk afval en afvalwater kwijt en ook vers drinkwater tanken. Ook voorzieningen als douches, wasruimte enz staan gewoon tot je beschikking.

Overnachtingsplaatsen zoeken via internet en brochure

Al deze DK-Stellplätze staan met een speciale presentatiepagina op de portaalsite van DK-Camp. Zo kun je eenvoudig je volgende camping met DK-Stellplätze vinden. De website is ook geschikt om met de smartphone te bekijken dus het is ook geen probleem om onderweg op dk-camp.dk de dichtstbijzijnde camping te vinden die DK-Stellplätze aanbiedt.

Er is via die website eventueel ook een brochure met alle DK-Stellplätze beschikbaar. Die bevat ook een kaart, zodat je makkelijk kunt zien welke het dichtstbijzijde is.

Zoals gezegd, DK-Stellplätze vervangen de oude QuickStop-regeling. Er zijn echter campings die voor hun DK-Stellplätze het QuickStop-principe volgen wat betreft aankomst- en vertrektijd.

Meer informatie, plus alle bij DK-Stellplätze aangesloten campings, kun je vinden op dk-camp.dk.