Compacte Carado Van V339 ook verkrijgbaar als Europa Edition

Compacte Carado Van V339 Europa Edition

Compacte Carado Van V339 ook verkrijgbaar als Europa Edition

De Carado Van, een serie compacte halfintegraal campers, werd deze zomer uitgebreid met de nieuwe V339. Ondanks het compacte formaat wist Carado hier toch nog een eilandbed in te bouwen.

Een eilandbed is in dit instapsegment al vrij bijzonder, en dan helemaal bij dergelijke compacte campers. Nog beter nieuws is het feit dat Carado de nieuwe V339 nu ook als Europa Edition kan leveren.

De V339 is het derde model uit de Van-serie die Carado in deze Europa Edition, met een extra complete uitrusting, uitvoert. Zo is de Europa Edition uitgerust met een multimediasysteem met navigatie en achteruitrijcamera. Ook heeft hij cruise control, een bijrijdersairbag, bandenspanningscontrole en led dagrijverlichting. Aan de buitenzijde kun je de Europa herkennen aan de antracietgrijs gespoten cabine met meegespoten bumpers, donkere grill en sportieve lichtmetalen velgen.

Eilandbed

De Carado V339 is slechts 6,86 m lang en maar 2,14 m breed. Dan is het knap dat het Carado gelukt is om deze camper te voorzien van een eilandbed queensize bed. Dit is verstelbaar gemaakt, zodat je overdag wat meer bewegingsruimte rondom het bed hebt. Carado is ook zo slim geweest om de garderobekast halfhoog uit te voeren. Daardoor onderbreekt deze kast de zichtlijn niet, wat de ruimtelijk indruk aanzienlijk verbetert. Door de open zichtlijn oogt ook het woongedeelte uitgesproken ruim en open. Als je wilt, kun je het woon- en slaapgedeelte door middel van een scherm van elkaar afschermen. De bekleding van het interieur voert Carado uit in een combinatie van stof en leder.