Carthago geeft Chic C-Line nieuwe look & feel

Campersite.nlAULENDORF – Carthago vernieuwt haar modellen niet zo vaak. Het exclusieve Duitse merk brengt zoals veel andere merken niet elk modeljaar een geheel nieuwe modellenreeks uit maar probeert haar modellen elk jaar gewoon nóg verder te verfijnen.

 

En Carthago heeft ook nu, met het nieuwe modeljaar in het vooruitzicht, weer diverse noviteiten die nog steeds zijn gebaseerd op het vertrouwde Carthago bouwconcept. Wat goed is, hoeft immers niet veranderd te worden.

De introductie van de nieuwe, gefacelifte Fiat Ducato heeft voor modeljaar 2015 wel voor enkele grotere wijzigingen aan de Carthago modellen gezorgd. Naast de schonere motoren biedt de Fiat immers ook een geheel vernieuwde look van zowel interieur als exterieur. De basis van de nieuwe Carthago is zo weer helemaal bij de tijd.  De Carthago Chic C-Line is al een aantal jaren één van de toonaangevende modellen bij de luxere integraal campers in het middensegment. Uiteraard handhaaft Carthago de beproefde bouwwijze die zijn kwaliteit inmiddels wel heeft bewezen.

Om de Chic C-Line nét even die extra klasse te geven is deze vanaf modeljaar 2015 uitgevoerd met een nieuw, stoer front dat het model een indrukwekkende aanzien geeft. De bestaande grote kijkhoek op het wegdek is verbeterd, de kijkhoek naar boven is door het verhogen van de voorruit namelijk flink verbeterd zodat mooie bergpassages en verkeerslichten nóg beter zichtbaar zijn. Ook past Carthago vanaf modeljaar 2015 een geheel eigen design voor de opbouwdeur van de Chic C-Line toe.