Carado Van Europa Edition

Carado Van Europa Edition

Voorjaarsmodel van Carado: Van Europa Edition

Carado heeft de Van, een compacte halfintegraal camper, nog maar heel kort in het programma. Toch ziet het Duitse merk al aanleiding om er een actiemodel van te introduceren.

De moet de compacte afmetingen en wendbaarheid van een buscamper combineren met de ruimte en mogelijkheden van een halfintegraal camper.

De Carado Van Europa Edition komt net voor het voorjaar uit, waardoor dit ook wel een voorjaarsmodel wordt genoemd. Zoals gebruikelijk bij een actiemodel is ook de Carado Van Europa Edition voorzien van een extra complete uitrusting en wordt hij tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden.

Europa Edition

Carado Van Europa EditionHet voorjaarsmodel van Carado kun je herkennen aan de speciale donkergrijze kleur van de cabine. Uiteraard zijn de graphics van de opbouw daar op afgestemd, deze zijn uitgevoerd in donker en lichtgrijs. Ook de bumpers zijn gespoten in die speciale kleur, als contrast en sportief accent is de grille verchroomd. Carado levert de Van Europa Edition in twee indelingen, de 132 en 337. Ze worden gebouwd op basis van de Citroën Jumper, welke is voorzien van een 140 pk Euro 6D-Temp dieselmotor.

Complete uitrusting

Carado Van Europa EditionWie het actiemodel binnenstapt, ziet dat de kastfronten in wit meubeldecor zijn uitgevoerd en dat Carado een mooie (Artica) stoffering voor dit model heeft uitgekozen. Verder is hij erg compleet uitgevoerd. Zo heeft het basisvoertuig onder anderen LED-dagrijverlichting, handmatige airco, bestuurders- en passagiersairbag, elektrisch verstelbare en verwarmde buitenspiegels, cruisecontrol, start-stopfunctie en een leren stuurwiel en versnellingspookknop.

Voorts is de Carado Van Europa Edition uitgerust met 16″ lichtmetalen wielen, een bandenspanningscontrolesysteem, extra grote dieseltank, een geïsoleerde afvalwatertank, extra deur in de garage en voorbereiding voor achteruitrijcamera. Het Multimediapakket, waarmee de camper ook is uitgerust, bestaat uit een navigatiesysteem met dubbele achteruitrijcamera en DAB+-tuner. Tenslotte heeft de Carado Van Europa Edition ook het zogenaamde Alles-in-één pakket met luifel.

Like dit artikel
Tweet dit artikel