Stieltjeshoeve

Nederland  ›  Drenthe  ›  Stieltjeskanaal   (Stieltjeskanaal)

Onze minicamping bevindt zich in het buitengebied van Coevorden, dichtbij Dalen. De plaatsen zijn ruim; u kunt kiezen uit zonplaatsen, halfschaduw- en schaduwplaatsen en er zijn een aantal ingerichte tenten te huur. De camping bevindt zich op een voormalige golfbaan en heeft daardoor veel bomen, watertjes en is wat heuvelachtig. Ook staan er paarden bij ons en in de zomer worden er wel lessen gegeven aan kinderen.

Honden zijn welkom, er is een omheind uitlaatweitje aanwezig en een wandelpad om de paardenweides heen. Voor kinderen is er een speeltoestel, een zandbak en skelters. Er is ook een tafeltennistafel.

In het nette sanitair vindt u 4 toiletten waarvan 1 vergroot met een verhoogd toilet. Er zijn verder 4 douches, waarvan ook 1 vergroot met een douchestoel.

Onze bistro is op hetzelfde terrein, we bieden een broodjes- en ontbijtservice, en u kunt bestellen van onze menukaart. Ook bezorgen we menu's bij de kampeermiddelen.
Totaal hebben we 25 kampeerplaatsen waaronder 6 verhuuraccommodaties.

In de direktie omgeving vindt u Centerparcs de Huttenheugte, zwemmogelijkheden in natuurwater, het dorpje Dalen, Wildlands, Beeldentuin Gees, Het Veenpark, we zitten dichtbij de Pieterpadroute en diverse fietsroutes.
Prijs:
€ 20,00 p/n
Max. uren:
0
Plaatsen:
0
Type:
Camping
Campers > 6m:
nee
Ligging:
landelijk
 
 
Alle Foto's
laatst gewijzigd: 25-12-2020
 
Melding maken bij dit Reisverhaal
 
Melding*
Melding maken bij deze Camperplaats
 
Melding*
Melding maken van Camperplaats Beoordeling
 
Melding*
Melding maken van Reisverhaal Beoordeling
 
Melding*
Toelichting*