Camperplaatsen bij Kampeer en Caravan Jaarbeurs Utrecht

Campersite.nlCamperbezitters die de Kampeer en Caravan Jaarbeurs (19 t/m 23 oktober 2012) willen bezoeken, kunnen dit jaar verblijven op de speciale camperparkeerplaats op het parkeerterrein P2 van de Jaarbeurs in Utrecht.

 

Men dient daarvoor wel een plek te reserveren wat in combinatie met een een entreekaart voor de Kampeer en Caravan Jaarbeurs kan. Het tarief bedraagt 15 euro per nacht zodat men verwacht dat de 195 beschikbare plaatsen al snel zullen zijn gereserveerd.

De camperparkeerplaats worden tot stand gebracht in een samenwerking tussen de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC), Kampeer en Caravan Jaarbeurs en Jaarbeurs Utrecht.

 

Er zijn op het terrein geen elektriciteitsaansluitingen of een afvalwaterpunten aanwezig, wel kan vers water worden getapt. Vrijwilligers van de NKC zorgen voor een goede doorstroming en toezicht op het terrein. Voor de deelnemers aan de camperparkeerplaats heeft restaurant Zeyn in het Beatrixgebouw van de Jaarbeurs in Utrecht een speciaal culinair arrangement samengesteld.