Nieuw keukenblok van CamperfiXX

Camperfixx bouwpakket camper

Bouwpakket voor luxe keukenblok

ST. JACOBIPAROCHIE – Veel mensen vinden het leuk om een bestelbus om te bouwen tot buscamper, of zien dit als de enige oplossing om binnen het beschikbare budget aan een buscamper te komen. Eén van de struikelpunten bij zelfbouw is vaak het bouwen van de meubels. Dat is een secuur klusje dat de nodige vaardigheden vraagt. Wie het niet ziet zitten om die meubels zelf te bouwen, zou eens kunnen kijken naar bouwpakketten zoals die van CamperfiXX.

Dit Nederlandse bedrijf levert bouwpakketten voor meubels die het ombouwen van een bestelwagen tot buscamper een stuk eenvoudiger kunnen maken. De bouwpakketten van Camperfixx kunnen, met behulp van de duidelijke handleiding, in korte tijd tot een mooi en professioneel ogend meubel worden samengesteld. De bouwpakketten zijn leverbaar voor diverse populaire merken en typen bestelwagens. Men kan kiezen voor bouwpakketten voor camperkasten, camperkeukens en bed-bank combinaties.

Er is als basismateriaal bewust gekozen voor berkenhout. Deze houtsoort is niet alleen licht en sterk, de lichte kleur geeft ook een prettige sfeer in de camper. Indien gewenst kan Camperfixx ook een camperkeuken of camperkast geheel op maat bouwen. Ook kan men bij Camperfixx terecht voor adviezen over de rest van de ombouw, zoals de indeling, isolatie en het hefdak.

De collectie bouwpakketten van CamperfiXX is onlangs uitgebreid met de afgebeelde keuken type UK1-430. Deze is geschikt voor alle typen bestelauto’s met korte en lange wielbasis, en ontworpen rond de 9222 kook-spoel combinatie van SMEV. Omdat deze combinatie inclusief kraan, pomp, slangen en twee jerrycans wordt geleverd kan de keuken volgens CamperfiXX voldoen aan één van de eisen die door de RDW worden gesteld. Het is bovendien een mooie en complete keuken, waarbij de kook-spoelplaat bijvoorbeeld wordt afgedekt door twee platen temperatuurbestendig veiligheidsglas. Door de ingebouwde ontstekingsmechanisme zijn lucifers niet meer nodig. De kast is groot genoeg om o.a. een gasfles en twee jerrycans te bergen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel