CamperfiXX Fit2Go introduceert RDW goedgekeurde slaapbank

CamperfiXX Fit2Go slaapbank

RDW Goedgekeurde slaapbank van CamperfiXX

ST. JACOBIPAROCHIE – CamperfiXX brengt een RDW goedgekeurde slaapbank voor een VW T5 en T6 camper op de markt.

Bij de ontwikkeling van de Fit2Go, zoals de slaapbank heet, heeft men bij CamperfiXX heel goed gekeken naar het comfort alsmede het gebruiksgemak en de veiligheid.

Voor het comfort wordt gezorgd door de 10 cm dikke matrassen, waardoor het slaapcomfort op een hoog niveau ligt. In zitpositie bedraagt de breedte van de bank 120 cm. Door het gebruik van een speciale meubelset wordt de breedte zo’n 20 cm meer zodat er een bed met een formaat van 140 x 200 cm beschikbaar is.

CamperfiXX Fit2Go slaapbankDoordat de slaapbank verschuifbaar is, kun je hem naar achteren schuiven om meer leefruimte te realiseren. Als je de bank naar voren schuift zit je vlakbij de tafel om te eten of te lezen. Het schuifsysteem is gepatenteerd, het werkt zonder de vaak  behoorlijk kwetsbare rails op de vloer. Door de afwezigheid van rails kan de vloer makkelijker worden geisoleerd en bijvoorbeeld ook makkelijk worden voorzien worden van vloerverwarming.

CamperfiXX slaapbank goedgekeurd RDWDe slaapbank is driedelig uitgevoerd. Het achterste matras van de drie is vast, daaronder is genoeg ruimte om een paar campingstoelen en een campingtafel op te bergen.

CamperfiXX levert de Fit2Go slaapbank inclusief veiligheidsgordels en hoofdsteunen, de montage in de camper is heel eenvoudig. De CamperfiXX Fit2Go slaapbank is in nauw overleg met de Rijksdienst Voor Wegverkeer ontwikkeld en wordt dan ook geleverd inclusief het RDW rapport wat toch altijd een veilige gedachte is.

Meer informatie vind je op de website van CamperfiXX.

Like dit artikel
Tweet dit artikel