CamperExpo, najaarseditie 2014

Campersite.nlZOETERMEER – CamperExpo is in handen van een nieuwe eigenaar overgegaan. Deze consumentenbeurs voor camperliefhebbers, die vroeger ook wel CamperVision heette, werd sinds een aantal jaren in Expo Houten georganiseerd door Hans Middelkamp van Spitz maar is nu overgenomen door PlusProducties. Dat bedrijf organiseert onder meer de 50PlusBeurs.


Sinds die overname vindt dit evenement twee maal per jaar plaats. Afgelopen voorjaar was de voorjaarseditie in Houten, komende week zal de 6e editie van CamperExpo plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht. Dit gebeurt dan in samenwerking met de genoemde 50PlusBeurs, die van dinsdag 16 tot en met zaterdag 20 september 2014 in de Jaarbeurs Utrecht gehouden wordt.

De laatste voorjaarseditie van CamperExpo trok ongeveer 14.500 bezoekers die de producten en diensten van zo’n 100 exposanten konden bekijken. Ook in de komende editie biedt CamperExpo haar bezoekers een overzicht van nieuwe en gebruikte campers van allerlei merken, en natuurlijk alles wat erbij hoort. Zo zijn er vele handige accessoires te zien en ook van alles voor en over camperbouw. Daarnaast zijn er stands van diverse campermagazines en vind je er de allernieuwste snufjes en toepassingen voor de camper. Uiteraard is er op CamperExpo de nodige informatie over de camperplaatsen en bestemmingen, zowel dichtbij als ver weg.

Wie uitkijkt naar de voorjaarseditie van CamperExpo zal nog even moeten wachten, die vindt namelijk plaats van vrijdag 20 maart tot en met zondag 22 maart 2015, en dan weer in de vertrouwde Expo Houten.