CamperExpo 2020 ook dit voorjaar in Houten

CamperExpo 2020 Houten

CamperExpo 2020 ook dit voorjaar in Houten

Later deze maand vindt alweer de dertiende editie van CamperExpo plaats. Deze naar eigen zeggen ‘meest complete camperbeurs’ wordt doorgaans door zo’n 15.000 camperliefhebbers bezocht.

Het is inmiddels bijna een traditie dat CamperExpo in het voorjaar plaats vindt in Expo Houten. Dit jaar is CamperExpo van vrijdag 20 maart tot en met zondag 22 maart 2020.

UPDATE ivm Corona-crisis

Omdat de overheid vanwege de coronacrisis alle grootschalige evenementen voorlopig verboden heeft, is de datum van de 2020-editie van CamperExpo gewijzigd. De organisatie meldt dat CamperExpo 2020 wordt gehouden van dinsdag 17 t/m donderdag 19 november 2020, ook nu in Expo Houten bij Utrecht. Alle gekochte tickets blijven geldig voor de nieuwe datum.

Kleinschalig karakter wordt enorm gewaardeerd

Het leuke van CamperExpo dat hij echt alleen over campers gaat en alles wat erbij hoort. Bovendien is heeft de beurs een kleinschalig karakter. De ongeveer honderd standhouders zijn doorgaans geen grote importeurs maar dealers, waardoor het contact directer en persoonlijker is. De bezoekers waarderen dit over het algemeen enorm. Doordat het contact met de exposanten op die manier intensiever is, vinden zij het makkelijker om hier wat meer door te vragen en zo informatie te krijgen die ze elders niet zo gauw vinden.

Campers en alles wat erbij hoort

Net als op de voorgaande edities kunnen camperliefhebbers ook op de dertiende editie van CamperExpo een groot aantal nieuwe en gebruikte campers bekijken. Daarnaast zijn er ook altijd een groot aantal accessoires en toebehoren. Ook is er op CamperExpo een heleboel informatie en inspiratie op het gebied van camperreizen en bestemmingen te vinden.

Kaartjes

CamperExpo is op 20-22 maart CamperExpo dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De kaartjes kun je het beste online bestellen, de voorverkoop is al gestart. Als je de tickets vooraf bestelt bedraagt de entreeprijs € 15,=. Parkeren bij Expo Houten is gratis. Je kunt je bezoek aan de beurs ook combineren met een overnachting in je eigen camper, vlakbij het beursterrein. Meer informatie hierover en over de online kaartjesverkoop vind je op de website van CamperExpo. Onderstaand nog een impressie van CamperExpo 2017.

Like dit artikel
Tweet dit artikel