CamperExpo 2019, Houten

CamperExpo, Houten

Een impressie van CamperExpo in Houten

De beurs CamperExpo vindt alweer heel wat jaren plaats. Ook de eerstvolgende editie van deze kleinschalige maar ook sfeervolle en toegankelijke camperbeurs wordt gehouden in Expo Houten.

Dit kleinschalige karakter valt kennelijk in de smaak, gemiddeld trokken de voorgaande edities van CamperExpo namelijk zo’n 15.000 bezoekers. Morgen opent CamperExpo 2019 de deuren. De beurs duurt drie dagen, tot en met zondag 24 maart.

Gedurende die dagen is CamperExpo dagelijks geopend van 10.00 tot 17.00 uur. Camperliefhebbers kunnen op deze beurs, net als op de voorgaande edities, weer allerlei nieuwtjes op het gebied van campers bekijken. Ook nu zullen er ongeveer 100 exposanten zijn. Hiermee is CamperExpo een van de interessantste beurzen voor camperliefhebbers. Er staat een groot aantal nieuwe en gebruikte campers. Ook zijn er veel stands op het gebied van toebehoren en accessoires. Daarnaast is er op deze beurs ook veel informatie en inspiratie op het gebied van camperreizen en bestemmingen te vinden.

Nieuwe en gebruikte campers

De exposanten zijn veelal zelfstandige camperbedrijven. Dat zorgt uiteraard voor een veel directer contact. Dat is met name handig bij de stands waar allerhande accessoires worden gepresenteerd. Dit zijn vaak producten waar de nodige extra uitleg de bezoeker kan helpen om een goede keuze te maken waardoor een bezoekje aan CamperExpo erg leerzaam en interessant kan zijn. Voor veel mensen kan het ook interessant zijn dat er niet alleen nieuwe maar ook gebruikte campers staan. Wie komend voorjaar al op pad wil met een andere camper zal vanwege de levertijd (de nieuwe campers zijn bijna niet aan te slepen) mogelijk uit moeten wijken naar een gebruikte camper om lange levertijden te voorkomen.

Voorverkoop

De entreeprijs bedraagt € 15,- als je de tickets vooraf online bestelt. Het parkeren bij Expo Houten is gratis. Het is ook mogelijk om je bezoek aan de beurs te combineren met een overnachting in je eigen camper, vlak bij de beurs. Meer informatie over CamperExpo kun je uiteraard vinden op camperexpo.nl.