CamperConsult in Dronten, voor een eersteklas camper

Aanbod campers

Het aanbod van CamperConsult bestaat uit een aantal jonge campers met diverse indelingen, zowel van het type integraal als half-integraal, alsmede buscampers. CamperConsult stelt hoge eisen aan de producten en biedt hierdoor een select aanbod campers van hoge kwaliteit.

Het actuele aanbod is 24 uur per dag, 7 dagen per week te bekijken op de website van CamperConsult. Uiteraard zijn de campers op afspraak ook in Dronten te bezichtigen.

Garantie en uitgebreide instructie

Campers van CamperConsultCamperConsult besteedt veel zorg aan de levering van het toekomstige bezit van hun klanten, de campers worden alle met garantie en uitgebreide instructie afgeleverd.

Door de goede contacten met zowel dealers als fabrikanten kan CamperConsult deze garantie ook volledig waarmaken.

Goed bereikbaar en camperplekken in de buurt

Bereikbaarheid van CamperConsultDoor de centrale ligging van Dronten is CamperConsult voor bijna iedereen binnen redelijke afstand bereikbaar. Onze (tevreden) klanten komen dan ook uit alle delen van Nederland.

De Gemeente Dronten heeft recent een aantal camperplekken beschikbaar gesteld, zodat het sinds kort ook mogelijk is om dichtbij Camperconsult met de camper te overnachten.

Ook in de omliggende gemeenten zoals Kampen en Harderwijk zijn een aantal camperplekken beschikbaar, in Zeewolde is bovendien een speciale campercamping.

Campers bezichtigen

Sneeuw bij CamperConsultU kunt de campers de hele week bezichtigen in onze showroom te Dronten, bij voorkeur op afspraak.

CamperConsult BV
Fazantendreef 16
8251 JR Dronten
Tel. 0321-338695

info@camperconsult.nl
www.camperconsult.nl

Routebeschrijving

 

CamperConsult logoRDW erkendCamperConsult CamperConsult CamperConsult CamperConsult CamperConsult Campers van CamperConsultCampers van CamperConsultCampers van CamperConsult