Campercasa Camperverhuur houdt Kerstshow

Campersite.nlCampercasa Camperverhuur in Heerhugowaard houdt een kersthow op tweede Kerstdag van 10.00 tot 17.00. In de paar jaar dat Campercasa actief is, is het assortiment met name het afgelopen jaar behoorlijk flink uitgebreid.

 

Campercasa heeft sinds kort het Franse merk Challenger campers in het leveringsprogramma opgenomen. Challenger bouwt een complete lijn campers, van compacte buscamper tot integraal camper, op basis van zowel Ford als Fiat onderstellen.

Bij de 2009 modellen van Challenger is de Mageo lijn geheel nieuw, dit is een serie halfintegraal campers met twee panoramadaken met spots boven de cabine en zithoek. Daardoor krijgt de camper een bijzonder lichte en ruime indruk.
 

Op de kerstshow van Campercasa is o.a. de Mageo S aanwezig, de meest compacte telg uit de Mageo familie. Deze camper is bijzonder praktisch door het in hoogte verstelbare bed en daaronder een ruime garage met deuren aan beide kanten.De totale lengte van maar 5,99 m maakt de Mageo S Ideaal voor op veerboten.

 

Ook nieuw bij Challenger is de Genesis 44 halfintegraal. Deze beschikt over 2 aparte riante bedden van 83 x 206cm, welke ook om te bouwen zijn tot een King-size bed van 206x215cm. Deze bedden hebben een bijzonder makkelijke instap en een scheidingswand scheidt de slaapruimte af.