Camperbeurs Hardenberg kan dit jaar gewoon doorgaan

Camperbeurs Hardenberg 2021

Camperbeurs Hardenberg kan dit jaar gewoon doorgaan

De coronapandemie zorgde er voor jaar voor dat nagenoeg alle kampeerbeurzen werden afgelast. Dit jaar kan er gelukkig veel meer. Zo meldt Evenementenhal Hardenberg dat de Camperbeurs dit jaar door kan gaan.

Eind deze maand kunnen camperliefhebbers in Hardenberg weer kijken naar al het moois -zowel nieuw als gebruikt- wat er te koop is. De Camperbeurs opent zijn deuren op vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september 2021. Er hebben zich voor het evenement in Evenementenhal Hardenberg op dit moment al meer dan 75 exposanten aangemeld.

Alle soorten campers

Deze exposanten hebben in Evenementenhal Hardenberg de beschikking over maar liefst 6 beurshallen. Ze hebben dus alle ruimte om hun producten goed te presenteren. De bezoekers van de Camperbeurs kunnen er zowel nieuwe als tweedehands campers bewonderen. Die zijn er in alle soorten en maten, zowel mini-campers, buscampers als de grotere campers. Ook is er de nodige informatie te vinden over het zelf ombouwen van een camper en natuurlijk ook over het huren van een camper. Zoals gewoonlijk is de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) aanwezig om camperliefhebbers te voorzien van tips en tricks over hetr reizen met de camper.

Uiteraard staan de exposanten op de Camperbeurs klaar om de camperliefhebbers te helpen bij het realiseren van hun camperdromen. Een uitkomst voor alle camperliefhebbers. Camperbeurs is daarom ideaal voor mensen die op zoek zijn naar een nieuwe camper of een tweedehands, voor mensen die op zoek zijn naar de mogelijkheden tot het huren van een camper of het ombouwen van een kleine bus naar een camper

Vraag naar campers groter dan ooit

“De vraag naar campers en het gevoel van vrijheid is nog nooit zo groot geweest als nu. Mede door corona zijn steeds meer mensen op vakantie gegaan met een (eigen) camper, omdat je dan het ultieme vakantiegevoel van vrijheid ervaart. Je bent niet gebonden aan één vaste camping of iets dergelijks. Je kan gaan en staan waar je wilt. Als een camping niet bevalt of het weer slaat om, dan kan je zo de camper weer in en rijd je naar de volgende bestemming. De verkoop van nieuwe campers is dit jaar naar een recordhoogte gereikt”, zegt Linda de Boer namens Camperbeurs. Ze vervolgt: ”Camperbeurs staat er al meer dan tien jaar om bekend dat het voor ieder type en budget genoeg inspiratie biedt.”

Activiteitenprogramma

Er is tijdens Camperbeurs ook een sprekers- en activiteitenprogramma. Thema’s als kopen, bouwen en onderhouden van campers komen aan bod. Verder deelt men er de leukste ontdekkingstips van Europa en is er een interactieve prestatie van de ‘must sees’ van de Benelux.

Toegangskaarten voor Camperbeurs in Hardenberg zijn online verkrijgbaar via www.camper-beurs.nl.