Camperbeurs Hardenberg groeit naar zes hallen

Camperbeurs Hardenberg 2019

Camperbeurs Hardenberg groeit naar zes hallen

In Hardenberg wordt al vele jaren een van de grotere camperbeurzen van noordoost Nederland gehouden. Ook dit jaar wordt er in Hardenberg weer een Camperbeurs georganiseerd.

Deze beurs is dit jaar groter dan ooit en is volgens de beursorganisator zelfs de grootste camperbeurs van Noord- en Oost-Nederland.

Geen vijf maar zes hallen

De komende editie van de camperbeurs in Harden berg beslaat voor het eerst in haar historie maar liefst zes beurshallen. Hoewel er aanvankelijk, net als bij de laatste editie van de beurs, rekening werd gehouden met vijf beurshallen was de belangstelling onder de standhouders groter dan verwacht. Daarom heeft de organisatie besloten om er een zesde hal aan toe te voegen.

Vele bekende en minder bekende merken

Op de Camperbeurs in Hardenberg zijn uiteraard nagenoeg alle bekende campermerken aanwezig. Maar interessant zijn vaak ook de minder bekende merken, en ook daarvan zijn er genoeg te zien. Zo kunnen we op de Camperbeurs in Hardenberg onder anderen campers van Concorde, Forster, Karmann, Malibu, en Laika bewonderen. Samen met bekende merken als zoals Bürstner, Hymer, Dethleffs, Chausson, Knaus en Adria is er zo een groot deel van de branche vertegenwoordigd.

“Breed scala aan campers”

Danielle Tigelaar vertelt namens de beursorganisatie van Camperbeurs Hardenberg: “We zijn erg blij met deze merken. Hierdoor kunnen we een breed scala aan campers en -accessoires presenteren aan de bezoekers. We verwachten dit rijtje in aanloop naar de beurs nog verder aan te vullen.”

Vrouwen rijden met de camper

Ook tijdens deze editie van de Camperbeurs in Hardenberg kunnen vrouwen (leren) rijden met een camper. Initiatiefneemster Tineke de Ruijter ziet vaak dat het vooral de mannen die achter het stuur van een camper zitten.  Zij beschouwt dat als een gemiste kans voor vrouwen. Het rijden in een camper levert volgens haar juist veel plezier op en dat gevoel wil ze delen met andere vrouwen. Daarom kunnen vrouwen tijdens Camperbeurs Hardenberg een proefrit maken.

Elektrische fietsen

Ook is er op de Camperbeurs een uitgebreid aanbod aan elektrische (vouw)fietsen te zien. Bezoekers die hun toekomstige fiets willen testen, kunnen hiervoor terecht op het fietsparcours.

Mooie afsluiter van het seizoen

Net als voorgaande jaren kan de Camperbeurs in Hardenberg ook ditmaal worden beschouwd als een mooie afsluiter van het kampeerseizoen. De beurs wordt gehouden op vrijdag 27, zaterdag 28 en zondag 29 september. De Evenementenhal Hardenberg is op die dagen geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De toegangsprijs van Camperbeurs is voor volwassenen (vanaf 13 jaar) 8 euro (online ticket) en 9 euro aan de deur. Kinderen van 5 tot en met 12 jaar betalen online 4,50 euro of 5 euro aan de deur. Kinderen tot en met 4 jaar hebben gratis toegang, ook het parkeren is gratis. Voor meer informatie en kaartverkoop: www.camper-beurs.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel