Camperbeurs Hardenberg 2023 wordt dankzij extra beurshal groter dan ooit

Camperbeurs Hardenberg 2023

Camperbeurs Hardenberg 2023 wordt dankzij extra beurshal groter dan ooit

De veertiende editie van de populaire Camperbeurs Hardenberg, die plaatsvindt op 22, 23 en 24 september 2023, wordt met het gebruik van alle zeven beurshallen de grootste ooit.

Met een recordaantal deelnemers en bezoekers, en uiteraard ook een uitgebreid aanbod aan exposanten en activiteiten, belooft de 2023-editie van Camperbeurs Hardenberg niet alleen groter maar ook interessanter dan ooit te worden.

Groeiende populariteit

De Camperbeurs Hardenberg heeft zich in de afgelopen jaren sterk ontwikkeld, met dank aan de groeiende populariteit van ‘vanlife’. Beursorganisator Marije Pol geeft aan dat het aantal deelnemers en bezoekers jaarlijks toeneemt. In 2022 verwelkomde de beurs meer dan 10.000 camperliefhebbers.

Ruimte voor vernieuwing

Met de uitbreiding naar een zevende hal wordt er meer ruimte gecreëerd voor extra voorzieningen, zoals:

  • Een extra kennistheater
  • Het nieuwe bestemmingsplein
  • Een vernieuwd fietsparcours
  • Het Vanlife Plein in Hal 4

Het Vanlife Plein biedt bedrijven en ervaren camperaars de kans om bezoekers te helpen met hun droom om met de camper te reizen. Onder andere Vanlife Magazine, Woodpecker Campers, Van-Jorn, Ventje, Campers.eu en Outbase campervans zullen hier aanwezig zijn.

Meer dan alleen campers

Naast het uitgebreide aanbod aan exposanten en activiteiten, heeft Camperbeurs Hardenberg nog meer verrassingen in petto. Zo is er onder andere de vijfdaagse camperreis Camper Tour Hardenberg georganiseerd die eindigt op de beurs, kunnen bezoekers camper proefrijlessen volgen en is er een extra tweede kennistheater gepland.

Tickets nu al verkrijgbaar

Om de groeiende interesse tegemoet te komen, is de kaartverkoop voor de veertiende editie van Camperbeurs Hardenberg al begonnen. Tickets zijn online verkrijgbaar voor €10 voor volwassenen, €5 voor kinderen van 5 tot en met 12 jaar en gratis voor kinderen tot en met 4 jaar.

Parkeren bij Evenementenhal Hardenberg is gratis en bezoekers kunnen er ook kosteloos met hun camper overnachten tijdens de beurs. De vernieuwde website, die sinds het Paasweekend live is, biedt alle informatie over het evenement en ook de kaarten kunnen via de vernieuwde website www.camper-beurs.nl worden besteld.

Foto’s: Jasper vd Zwan