Informatieweekends Camper Village Arcen

Campersite.nlCamper Village is een nieuw intiatief op Résidence Arcen Spa in Arcen, en tot stand gekomen in nauwe samenwerking met de Gemeente Venlo en initiator van het project, dhr. Siem van Bueren.

 

Camper Village biedt mensen die geen eigen woning meer hebben en nagenoeg het gehele jaar door met de camper op reis zijn en tóch behoefte hebben aan ‘een vaste woonplek’, de mogelijkheid een kavel op Camper Village in erfpacht af te nemen met chalet én (camper)parkeerplaats.

Door  op Camper Village een kavel op basis van erfpacht te huren, wordt u officieel erkend als ‘bewoner’ en kunt u ingeschreven worden in de Gemeentelijke Basisadministratie en heeft u een postadres in Nederland.

Informatieweekend

Wie geïnteresseerd is in dit concept kan één van de informatieweekends op Résidence Arcen Spa bezoeken, deze vinden plaats op 17, 18, 19 en 20 mei en op 9 en 10 juni 2012, van 10.00 – 17.00 uur. U wordt dan wordt rondgeleid en geìnformeerd over de mogelijkheden, tevens zijn er dan diverse chalet-leveranciers aanwezig.