Camper Tour dit seizoen vanaf 2 startpunten

Camper Tour 2016

In 2016 start de Camper Tour vanuit Hardenberg en Venray

HARDENBERG – Beginnende camperaars op weg helpen, dat was de doelstelling van de Camper Tour die door Evenementenhal vanuit Hardenberg werd georganiseerd.

Een succesvol evenement dat vorig jaar voor de tweede keer werd georganiseerd. Maar komend seizoen is er niet alleen Camper Tour vanuit Hardenberg, maar ook vanuit Venray.

Camperaars die behoefte hebben aan wat gezelligheid gecombineerd met een stukje voorlichting en rijvaardigheidsoefeningen kunnen van 17 t/m 20 september 2015 deelnemen aan de Camper Tour en hebben dit jaar dus voor het eerst de keus om te starten vanuit de Evenementenhal in Hardenberg of Venray.

Uiteraard wordt er ook dit keer weer een leuk programma samengesteld waarbij naast het leerzame aspect ook ruimte is voor een stukje gezelligheid. Dat programma wordt overigens samengesteld in samenwerking met NKC en TS-BV. Ook dit keer kunnen de deelnemende camperaars genieten van bezienswaardigheden en de mooie natuur die er ongetwijfeld in de omgeving van de overnachtingsplekken zal zijn.

Meer informatie over de Camper Tour is beschikbaar op de website van de Evenementenhal.

Like dit artikel
Tweet dit artikel