Met de camper langs de mooiste steden van Duitsland

Campersite.nlDe Duitse steden zijn voor veel camperaars een geliefde bestemming. Onze collega’s van het Duitse campertijdschrift Promobile hebben in de Aktiv reisgidsen daarom een gids met een tocht langs de mooiste Duitse steden uitgebracht.

 

In deze gids worden, van noord naar zuid, 20 steden aangedaan. Ook zijn er in totaal 335 camperplaatsen als uitgangspunt voor het ontdekken van deze steden opgenomen.

De reis begint in Lübeck, en gaat verder over Schwerin naar Hamburg en Bremen. Braunschweig, Magdeburg en Berlin zijn de volgende doelen, waarbij ook uitstapjes naar Dresden, Leipzig en Erfurt niet mogen ontbreken. 

 

Daarna gaat de route meer naar het westen, langs Münster, Düsseldorf, Keulen en Trier, om dan verder zuidwaarts te gaan over Wiesbaden, Stuttgart en Freiburg. Neurenberg en Augsburg zijn de volgende tussenstops, en München vormt het einddoel. Deze gids wordt door de webshop van Promobil weliswaar niet naar Nederland geleverd, maar is wel bij de gespecialiseerde boekwinkels te koop.