Camper Occasionshow Hardenberg

Campersite.nlOp vrijdag 24, zaterdag 25 en zondag 26 september organiseert Evenementenhal Hardenberg wederom de jaarlijkse Camper Occasionshow.  Je vindt daar een ruim aanbod van gebruikte campers, accessoires en technische onderdelen, verdeeld over de diverse hallen.

 

Zo krijg je niet alleen een goed overzicht van een groot aantal merken en types die op de markt aanwezig zijn maar kun je ook heel veel occasions op één locatie tegelijk zien.

De Camper Occasionshow is op 24 t/m 26 september geopend van 10.00 tot 17.00 uur, de toegang kost voor volwassenen € 5,00 p.p. en voor kinderen 6 t/m 11 jaar en 65+ € 3,00 p.p..

 

Verder houdt Campersite.nlEvenementenhal Hardenberg ook een fotoactie, waarbij de vijf orgineelste en leukste inzendingen worden beloond met twee vrijkaarten inclusief koffie/thee met gebak voor de Camper Occasionshow.

 

Om deel te nemen stuur je je foto, met de uitleg waarom deze foto voor jou zo uniek is, en je adresgegevens voor 15 september 2010 naar:
 

Evenementenhal Hardenberg
t.a.v. fotoactie Camper Occasionshow
Energieweg 2
7772 TV Hardenberg

 

Uiteraard kun je je foto te mailen, dat kan naar marloeskemink@evenementenhal.nl. De winnaars worden 17 september 2010 bekend gemaakt op de website van Evenementenhal Hardenberg.