Weinsberg CaraLoft 600 MF Navigatie + camera

Diesel Handgeschakeld 2016 29.500 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rexim Campers

Algemeen

Merk Weinsberg
Model CaraLoft
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2016
Modeljaar 2016
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 131 pk
Kilometerstand 29.500 km
Euro-klasse 5
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 647 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Leeggewicht 2670 kg
Rijklaar gewicht 2723 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 777 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Bed
Lengtebed
Zit
Halve treinzit
Sanitair
Achter-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Weinsberg CaraLoft 600 MF eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Door de aanwezigheid van het royale, zonnige panoramadadak is er altijd veel daglicht in de camper aanwezig. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Weinsberg camper niet deren, het is er prima tegen bestand. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. U kunt al uw bagage makkelijk meenemen in deze camper, het laadvermogen bedraagt namelijk 777 kilo.

Het onderstel is van het merk Fiat. De benzinemotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De koelkast (145 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de de badkamer vindt u niet alleen een wastafel maar ook een ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Deze camper heeft een uitstekende isolatie, die in combinatie met de kachel zorgt voor een warm en aangenaam binnenklimaat. U kunt er dan ook in de winter prima mee kamperen.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de trekhaak ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Wilt u meer informatie over deze Weinsberg CaraLoft 600 MF? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Rexim Campers bv
Rob Lentelink
Zilverstraat 5
7554 NK  Hengelo (Ov)
Telefoon: 074 - 29 09 844
Mobiel: 06 – 54 36 48 33
Mail: info@rexim.nl
Internet: www.rexim.nl

Het afleverpakket a € 795,-  omvat :
Onderhoudsbeurt  + APK (indien nodig)
6 maanden Bovag-garantie met een maximum van 20.000 km
Poetsen
Halve tank brandstof

Openingstijden:
Ma t/m vr van 9:00 tot 18:00
Zaterdags van 9:00 tot 16:00
Bezichtigen ’s avonds ook mogelijk maar dan alleen op afspraak !

 



Lees meer

Contact

Weinsberg CaraLoft 600 MF Navigatie + camera

Rexim Campers

Goorsestraat 122 124

7482 CL, Haaksbergen (Overijssel)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen