Volkswagen Caravelle luxe buscamper automaat

Diesel Automaat 2000 322.000 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Algemeen

Merk Volkswagen
Model Caravelle
Uitvoering Buscamper
Bouwjaar 2000
Modeljaar 2001
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 102 pk
Kilometerstand 322.000 km
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Audioinstallatie Cabine airco Camera Carkit Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dashcam Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Touchscreen Trekhaak
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Dimmer Fietsenrek Gordijnen vast Hefdak Huishoudaccu Jaloezieen LED interieur verlichting
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Zonnepaneel
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Douche Schoonwatertank (vast)
Verwarming
Circulatie-verwarming Standkachel
Radio/TV
Aux Bluetooth

Gewichten en maten

Totale lengte 541 cm
Breedte 188 cm
Hoogte 204
Leeggewicht 2057 kg
Max. toelaatbaar gewicht 2700 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Bed
Slaapbank
Keuken
Middenkeuken

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 120 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

In 2019 professioneel nieuw als camper ingerichte volkswagen T4 Caravelle waarbij uitsluitend gebruik is gemaakt van moderne hoogwaardige materialen en techniek.

De trendy zitgroep voor vijf personen bestaande uit de driezitsbank, twee draaibare luxe cabinestoelen i.c.m. een verstelbare en uitneembare tafel, is in deze verlengde T4 sfeervol en ruim van opzet.

De camper is opnieuw in de originele kleur gespoten, motorisch grondig gecheckt en daarbij voorzien van een nieuwe distributieriem, filters, olie en startaccu. Tevens zijn alle remschijven en blokken vernieuwd. Deze T4 Caravelle verkeerd in een zeer goede staat en is voor zijn leeftijd dan ook een plaatje om te zien en met de automatische versnelling een genot om in te rijden.

Uitgevoerd met 5 gordelplaatsen om te reizen, dus ook zeer geschikt voor woon/werk verkeer met het voordelige kampeerwagen wegenbelasting tarief. De drie persoons achterbank wordt eenvoudig uitgeschoven en neergeklapt voor het in een handomdraai creëren van een riant twee persoons bed. Onder dit bankbed is een ruime lade gemaakt voor de nodige opbergruimte.

Voor meer opbergruimte zijn aan de rechterzijde van het interieur diverse kasten en opbergvakken gemaakt, voorzien van praktische binnenverlichting.

Het gehele interieur is voorzien van sfeervolle en zelfs dim LED verlichting. Aan de onderzijde van de kitchenette is de verlichting stijlvol weggewerkt, welke bij het openen van de schuifdeur automatisch word ingeschakeld ter ondersteuning bij het instappen.

De kitchenette is uitgevoerd met een ruim koelvak welke desgewenst op de hoogste stand ook als vriezer gebruikt kan worden, een twee pits gaskomfoor met elektronische ontsteking en uiteraard een RVS spoelbak en waterkraan. Het aanrecht is voor buscamper begrippen breed en biedt derhalve veel praktische werkruimte tijdens het koken.

Deze camper is voorzien van een groot zonnepaneel met een opbrengst van 160 watt om de huishoudaccu op continu peil te houden. Voor de onafhankelijke 220 volt voorziening is gekozen voor een 1000 watt omvormer.

De buitendouche met een speciaal voor deze camper gemaakt douchegordijn, te bevestigen aan de openslaande achterklep biedt een extra wasgelegenheid om onderweg of op de camping even discreet op te frissen.

De chauffeur en bijrijder hebben de beschikking over comfortabele luxe stoelen met armleuningen. Een elektronische gescheiden klimaatregeling met airconditioning in de gehele camper. Een infotainment systeem met navigatie, radio, bluetooth carkit en streaming mogelijkheid. Cruise control, En tevens een achteruitrijcamera en dashcam met bewegingssensor aan de voorzijde.

Overige mee te leveren accessoires…
  • Een nog ongebruikte Thetford Porta Potti 565E met draagtas en toebehoren
  • Extra set winterbanden op velg
  • Fietsenrek Fiamma voor drie fietsen

Deze camper is op afspraak te bezichtigen in Lelystad



Bent u enthousiast over deze camper en wilt u meer informatie, foto's of een bezichtiging? Neem dan contact op met onze makelaar in de regio Flevoland – Noord Holland - Richard van Tinteren, via +31(0)6 390 630 75 of rvtinteren@campermakelaar.nl.

Vanzelfsprekend is iedere camper gecheckt, inclusief een vochtmeting en RDW-controle. In overleg kunt u voor eigen rekening een onafhankelijke camperkeuring (laten) uitvoeren.

Op alle overeenkomsten zijn de Algemene Voorwaarden van Campermakelaar.nl van toepassing. Deze zijn in te zien op onze website www.campermakelaar.nl/algemene-voorwaarden/

*Uiteraard besteden wij uiterste zorg aan de correctheid van de gegevens in onze advertenties. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend. Fouten en wijzigingen voorbehouden.*
Lees meer

Contact

Volkswagen Caravelle  luxe buscamper automaat

Campermakelaar Flevoland - Noord Holland

Binnendijk 54

8244 AH, Lelystad (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen