Weinsberg Pepper 600 MF aktiemodel

Diesel Handgeschakeld 2020 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Weinsberg
Model Pepper
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 675 cm
Totale lengte 675 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 280
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 2625 kg
Rijklaar gewicht 2780 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Bed
Frans bed
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 201 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Weinsberg Pepper 600 MF eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 2 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Weinsberg camper niet deren, het is er prima tegen bestand.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. De inbouwkoelkast met vriescompartiment heeft een grote inhoud.

Het ruime, in de lengte geplaatste Franse bed is geschikt voor 2 personen. Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Wie graag televisie kijkt, zal het waarderen dat deze camper is uitgerust met een televisie. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Dit aktiemodel van Weinsberg heeft een prijsvoordeel van € 22.000,--!

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

27 en 28 december zijn wij open van 10.00 - 17.00 uur!



Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Weinsberg Pepper 600 MF aktiemodel

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen