Bürstner Ixeo IT 700 hefbed 4 persoons

Diesel 2012 58.450 km
Verkocht

Aangeboden door Van der Vaart Caravans en Campers

Algemeen

Merk Bürstner
Model Ixeo IT
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2012
Modeljaar 2012
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 58.450 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik heki Hordeur Huishoudaccu Luifel Panoramadak
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Serviceluik Zonnepaneel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 485 cm
Totale lengte 700 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 280
Leeggewicht 2983 kg
Rijklaar gewicht 3083 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 417 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
L-zit
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 198 cm
2-persoonsbed 135 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Burstner Ixeo IT, gebouwd in 2012. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 417 kg en telt 4 slaapplaatsen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

De uitnodigende L-zit is een prima plek om gezellig te eten en te drinken. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De XL koelkast (150 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

Het Franse bed, dat in de lengte is geplaatst, biedt volop ruimte voor 2 personen. U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Handig is ook de Omnistore cassetteluifel, welke u in een paar tellen in en uit kunt draaien. Met de geplaatste zonnepanelen verlaagt u niet alleen de energiekosten, maar bent u ook nog eens milieuvriendelijk bezig. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Burstner Ixeo IT kennis te maken.

Demotabele garage box van het top merk Sawiko geschikt voor twee E-Bikes




Lees meer

Contact

Bürstner Ixeo IT  700 hefbed 4 persoons

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen