Dethleffs Globe-S T 661 Lage Enkele Bedden

Diesel Handgeschakeld 2014
Verkocht

Aangeboden door Van der Vaart Caravans en Campers

Algemeen

Merk Dethleffs
Model Globe-S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2014
Modeljaar 2014
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Luifel Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Techniek en veiligheid
Kluisje Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 482 cm
Totale lengte 698 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 267
Stahoogte 197 cm
Leeggewicht 2675 kg
Rijklaar gewicht 2775 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 725 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Dubbele standaardzit
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 205 cm
1-persoonsbed 80 cm x 205 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete kampeerwagen is van het merk Dethleffs. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Dethleffs camper hagelbestendig. U kunt uw fietsen makkelijk op de camper vervoeren dankzij de aanwezige fietsdrager. Het laadvermogen bedraagt 725 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Door de standaardzit voor en achter heeft u veel zitruimte. U kunt zelf bepalen welke u ombouwt tot slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. In de keuken treft u een koelkast aan.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Om het u aan niets te laten ontbreken, zijn de bedden voorzien van zowel lattenbodems als traagschuimmatrassen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Tijdbesparend en makkelijk is de Thüle cassetteluifel, welke snel is uit- en ingedraaid. De gemonteerde zonnepanelen (200 Wh) geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. De afwerking van deze volwaardige camper wordt verder mede bepaald door de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp en het kluisje.

Bent u geïnteresseerd in deze Dethleffs Globe-S? Wij ontvangen u van harte in onze showroom.

Buitengasaansluiting voor Skottelbraai en diversen met een gas aansluiting

Lees meer

Contact

Dethleffs Globe-S  T 661 Lage Enkele Bedden

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen