Knaus Sport TI 700 UFB Silver Line

Diesel Handgeschakeld 2009 99.768 km
Verkocht

Aangeboden door Van der Vaart Caravans en Campers

Algemeen

Merk Knaus
Model Sport TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2009
Modeljaar 2009
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 99.768 km
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Panoramadak
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 500 cm
Totale lengte 730 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 275
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 3102 kg
Rijklaar gewicht 3102 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 398 kg

Indelingen

Bed
Frans bed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Zit
Dubbele standaardzit
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 130 cm x 195 cm
1-persoonsbed 85 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Houdt u van rondreizen en van het buitenleven? Deze ruime, avontuurlijke Knaus Sport TI is een ideale camper voor de gehele familie. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Ook is er een fietsenrek aanwezig. Sportievere kampeerders zullen deze ongetwijfeld vaak gebruiken. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, ABS en airbags.

De camper beschikt over een dubbele standaardzit, zodat u over flexibel in te delen zit- en slaapruimte beschikt. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. Om al uw etenswaren op te bergen is er een extra ruime XL koelkast (160 liter) met vriescompartiment ingebouwd.

De camper is uitgerust met een Frans bed, een in de lengte geplaatst tweepersoons bed. Om u van een welverdiende nachtrust te laten genieten, hebben de bedden niet alleen lattenbodems maar ook traagschuimmatrassen. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Televisie kijken tijdens uw vakantie is geen enkel probleem, deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Door de schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Omnistore cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader en het reservewiel, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Knaus Sport TI kennis te maken.
Lees meer

Contact

Knaus Sport TI  700 UFB Silver Line

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen