Karmann Missouri 4 persoons camper

Diesel Handgeschakeld 1999 138.008 km
Verkocht

Aangeboden door Van der Vaart Caravans en Campers

Algemeen

Merk Karmann
Model Missouri
Uitvoering Alkoof
Bouwjaar 1999
Modeljaar 1999
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 101 pk
Kilometerstand 138.008 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Ladder Luifel
Onderstel/cabine
Airconditioning Cabine airco Camera Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Kluisje Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast
Radio/TV
Televisie
Slaapcomfort
Matras traagschuim
Verwarming
Circulatie-verwarming

Gewichten en maten

Lengte opbouw 420 cm
Totale lengte 635 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 300
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2820 kg
Rijklaar gewicht 2820 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 680 kg

Indelingen

Bed
Alkoofbed Slaapbank
Zit
Treinzit
Keuken
Eindkeuken
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 140 cm x 210 cm
1-persoonsbed 95 cm x 190 cm
1-persoonsbed 70 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Geniet van uw vakantie en ga eropuit met deze Karmann Missouri, gebouwd in 1999. Deze kampeerwagen heeft een maximaal gewicht van 680 kg en telt 4 slaapplaatsen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Karmann camper geen zorgen te maken over hagelschade. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Door het riante laadvermogen van 680 kilo, kunt u al uw vakantiespullen makkelijk meenemen. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Volkswagen. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, luchtvering en stuurbekrachtiging.

U heeft aan de treinzit niet alleen een gezellige plek om te zitten, maar het is ook een extra slaapgelegenheid. De keuken, die aan de achterzijde van de camper is geplaatst, is uitgerust met een 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet. Uw verse etenswaren zijn goed bereikbaar dankzij de inbouwkoelkast.

De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. In de camper kunt u ook douchen. Er bevindt zich een doucheruimte naast het slaapgedeelte.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U kunt ook tijdens de vakantie naar uw favoriete televisieprogramma’s kijken, dankzij de aanwezige televisie. In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. En als juist de vrijheid en onafhankelijkheid van het camperen u erg aanspreken, dan zorgen de vaste afvalwatertank, de ladder, de lader, het kluisje, het reservewiel en de reservewielbeugel ervoor dat deze camper volledig aansluit bij uw ideeën van vakantievieren.

Wilt u meer informatie over deze Karmann Missouri? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.
Lees meer

Contact

Karmann Missouri  4 persoons camper

Van der Vaart Caravans en Campers

De Overmaat 27

6831 AE, Arnhem (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen