Sun Living S 65 SL Automaat vloerverwarming

Diesel Automaat 2021 1 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Sun Living
Model S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 1 km
Euro-klasse 6d
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16" aluminium wielen ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Cabine airco centrale bekerhouder Cruisecontrol Cruisecontrol speedlimiter Dagrijverlichting
Dagrijverlichting LED Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Euro 6D motor Garage 12V USB laadpunten Garage 220V laadpunt Garageverlichting Iron-Grey Metallic lak Lederen stuur en versnellingspook Lederen stuur met radio- en telefoonbediening Mistlampen Park Distance Control Spatlappen achter Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels Zilver-grijs Metallic lak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Indirecte verlichting Led ambiance verlichting
LED-verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadakraam boven cabine Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Boiler gaskooktoestel Koelkast Spoelbakafdekking Vriesvak
Verwarming
Centrale verwarming Circulatie-verwarming Elektrische vloer bijverwarming Truma 6 E
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding USB-oplaadpunt
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Techniek en veiligheid
Achteruitrijsensoren

Gewichten en maten

Totale lengte 670 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 286
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2567 kg
Rijklaar gewicht 2667 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengte bedden Lengtebed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 75 cm x 190 cm
1-persoonsbed 75 cm x 190 cm
2-persoonsbed 95 cm x 180 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Sun Living S 65 SL een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2021 is geschikt voor 3 personen. Door het gebruik van GFK (glasvezel versterkte kunststof) heeft deze Sun Living camper een hagelbestendig dak. 

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, cabineverduistering en stuurbekrachtiging. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame Euro 6D dieselmotor.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Het hoge laadvermogen maakt deze camper extra geschikt voor de langere vakanties, net als de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sun Living S 65 SL kennis te maken.

Deze fijne Sun Living IS OOK VERKOCHT EN VERTREKT BINNENKORT UIT NOORD-HOLLAND.

Stam Campers B.V. is uw exclusief Adria en Sun Living dealer in Midden-Nederland.
U vindt ons in Dreumel bij Tiel.
Lees meer

Contact

Sun Living S 65 SL Automaat vloerverwarming

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen