Adria Compact Axess SP 6m royale zit luifel 2021

Diesel Handgeschakeld 2021 1 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Compact Axess
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2021
Modeljaar 2021
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 1 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
16" aluminium wielen ABS Airbag(s) Airconditioning ASR Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Centrale bekerhouder Cruisecontrol speedlimiter Dagrijverlichting LED
Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Euro 6D motor Garage 12V USB laadpunten Garage 220V laadpunt Lederen stuur met radio- en telefoonbediening Mistlampen Spatlappen achter Spatlappen voor Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Hagelbestendig dak Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Indirecte verlichting
Led ambiance verlichting LED-verlichting Leeslampjes Luifel Panoramadakraam boven cabine Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank geisoleerd Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Truma 6 E Truma Combi Vloerverwarming
Keuken
Gascomfoor Koelkast Spoelbakafdekking Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Televisiebeugel USB-oplaadpunt
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Totale lengte 599 cm
Breedte 212 cm
Hoogte 275
Stahoogte 198 cm
Leeggewicht 2553 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Sanitair
Midden-opstelling Slimme Badkamer
Bed
Dwarsbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Adria Compact Axess SP een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2021 is geschikt voor 3 personen. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria camper niet deren, het is er prima tegen bestand.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, cabineverduistering, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

Aan slaapcomfort zal het u in deze camper, die is voorzien van lattenbodems en traagschuimmatrassen, zeker niet ontbreken. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco tijdens het rijden voor frisse lucht. Op koudere dagen wordt de verwarming bijgestaan door de comfortabele, aanvullende vloerverwarming.

In deze camper is ook een hordeur ingebouwd. Daardoor zult u in deze camper veel minder last van insecten hebben. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thule cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Aanvullend worden nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel en de buitenlamp onder de aandacht gebracht.

Luxe extra's als:
  • Raam in toegangsdeur
  • Lederen stuur met radio stuurwielbediening
  • Aluminium 16" velgen
  • Truma 6E kachel, werkt ook op stroom van de camping
  • Elektrische vloerverwarming
  • Luifel
Graag tonen wij u deze fijne compacte camper met veel berg- en leefruimte in onze showroom.

Stam Campers B.V. is uw Adria en Sun Living dealer in Midden-Nederland
Lees meer

Contact

Adria Compact Axess  SP 6m royale zit luifel 2021

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen