Adria Coral S 600 SL 165pk TV Skew 2020

Diesel Handgeschakeld 2020 9.635 km 5 gordels
Verkocht

Aangeboden door Stam Campers BV

Algemeen

Merk Adria
Model Coral S
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2019
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 165 pk
Kilometerstand 9.635 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 5
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagagerek dak incl. ladder Bagageruimte Buitenlamp Captainchairs met armleuningen, draaibaar Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Elektrische opstap Fietsenrek
Garagedeur Links Garagedeur Rechts Hagelbestendig dak Hagelbestendig dak en wanden Hordeur Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting Ladder LED-verlichting Leeslampjes Luifel Luifel 4 meter Panoramadak Panoramadakraam boven cabine Panoramahemel boven zitgroep Toegangsdeur 60cm met hordeur uitschuif trapje Verduistering cabine Verlaagde Cabine instap Vlakke vloer
Onderstel/cabine
16" Velgen met wieldoppen ABS Airbag(s) ASR Audioinstallatie Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Centrale bekerhouder Cruise control speedlimiter Cruisecontrol
Dagrijverlichting Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Euro 6 motor Garage Lederen stuur en versnellingspook Mistlampen Stabilisatiesteunen achter Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Traction Hill Descent Control Verduistering Cabine Plissee Verwarmde buitenspiegels
Radio/TV
DAB radio USB Schotel Schotel 85 cm SKEW Televisie Televisiebeugel TV 22" incl receiver USB-oplaadpunt
Keuken
AES koelkast Boiler Gascomfoor gaskooktoestel Koelkast Spoelbakafdekking Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Afvalwatertank verwarmd Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Slaapcomfort
Comfortzone matras Lattenbodem Matras pocketveren
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Truma 6
Techniek en veiligheid
Brandblusser Lader Serviceluik

Gewichten en maten

Totale lengte 709 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Stahoogte 203 cm
Leeggewicht 2906 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Lengte bedden Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 85 cm x 203 cm
1-persoonsbed 85 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Adria Coral S 600 SL eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door het fraaie panoramadak heeft u in de camper altijd voldoende daglicht, zowel tijdens uw reis als op de plaats van bestemming. Een stevige hagelbui kan het polyester dak van deze Adria camper niet deren, het is er prima tegen bestand. De camper is tevens uitgerust met een handig fietsenrek, zodat u uw fietsen gemakkelijk kunt meenemen naar uw vakantiebestemming. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en verwarmde buitenspiegels. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een prima gelegenheid om gezellig te eten of nieuwe plannen te maken wordt gevormd door de halve treinzit. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

In een warm klimaat zorgt de airco voor de nodige verkoeling. Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Heerlijk naar muziek luisteren of tv kijken tijdens uw vakantie, dat kan in deze camper dankzij de aanwezige televisie en ingebouwde audio-installatie. Tenslotte is er ook een vaste schotelantenne voor televisieontvangst via de satelliet aanwezig. Van vliegen en andere insecten heeft u in deze camper, dankzij de hordeur, geen last. Het zijn de details die deze camper verder verrassend compleet maken. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en het imperiaal.

Speciaal uitgevoerde Adria Coral S600SL met stoel aan de kop van de tafel.

Met o.a.:
165pk
Revostar fietsendrager, laag aan het chassis.
80 CM automatische schotel met auto Skew voor beste TV ontvangst
One touch bediening
Ultra lage NAP kilometerstand.

Kenteken: H-990-XB
Eerste Toelating: 11.06.2020
Kilometerstand: 8.008

Catalogusprijs: € 88.229,-
Nu: € 69.995-
Uw voordeel € 18.234,-

Nederlandse toelating voor een hogere restwaarde.
Voor ondernemers is de BTW aftrekbaar.

* De getoonde inventaris behoort niet tot het aanbod.

Graag overleggen wij rustig in onze showroom om deze camper de uwe te maken.

Stam Campers is uw Adria en Sun living campercentrum in Midden-Nederland.
Lees meer

Contact

Adria Coral S 600 SL 165pk TV Skew 2020

Stam Campers BV

Van Heemstraweg 128 F 01

6621 KL, Dreumel (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen