Algemeen

Merk Sunlight
Model T67
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 160 pk
Kilometerstand 14.000 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Airco Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Draaistoelen
Fietsenrek Garage gfk dak Hagelbestendig dak Hordeur Lederen stuur en versnellingspook Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen
Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels Grote dieseltank 120L Lader Serviceluik
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast) Toilet
Keuken
Boiler Gascomfoor Grote koelkast Vriesvak Vriezer
Verwarming
Gasfles/-flessen Kachel Ringverwarming
Radio/TV
Radio Radio-voorbereiding
Slaapcomfort
Enkele bedden hefbed

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 290
Leeggewicht 2687 kg
Rijklaar gewicht 2787 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Sanitair
Sanitair midden
Keuken
L Keuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Sunlight T67 uit het jaar 2020, die plaats biedt aan 5 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 40 en beschikt over veel bergruimte. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Sunlight camper hagelbestendig. Door het serviceluik zijn uw kampeerspullen ook van buitenaf makkelijk bereikbaar.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met automatische versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening, verwarmde buitenspiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare spiegels.

De gezellige en handige rondzit waar de camper over beschikt, kan ook dienen als slaapgelegenheid. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. De aparte bedden bieden een makkelijke instap en een slaapgelegenheid voor 2 personen. In de comfortabele badkamer van deze camper vindt u behalve een wastafel ook een ingebouwd cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de buitenlamp, de lader en de lichtmetalen velgen.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Sunlight T67 kennis te maken.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Sunlight T67  9-traps automaat

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen