Algemeen

Merk Sunlight
Model I69L
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 36.004 km
Euro-klasse 6
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Navigatie Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Bagageruimte Buitenlamp Combi horren Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Fietsenrek Garage
Huishoudaccu Luifel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Grote koelkast Koel/vries combinatie
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Centrale deurvergrendeling Elektrische spiegels Kluisje Lader
Radio/TV
Automatische schotel Radio/CD Televisie Televisiebeugel
Slaapcomfort
hefbed queensbed
Verwarming
Gasfles/-flessen Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 790 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 300
Leeggewicht 2837 kg
Rijklaar gewicht 2937 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Queensbed Slaapbank
Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze Sunlight Kies model uit het jaar 2019, die plaats biedt aan 4 personen. De ruim opgezette kampeerwagen is maar liefst 7 meter 90 en beschikt over veel bergruimte. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Er is een boiler aanwezig, die u van warm water voorziet.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de televisiebeugel, de buitenlamp, de lader en het kluisje een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.



Past deze Sunlight Kies model helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.

Contact

Sunlight I69L  luxe integraal

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen