Algemeen

Merk Dethleffs
Model Pulse T
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 40.596 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Bumpers in kleur Combi rollos Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Draaistoelen
Fietsenrek gfk dak Hordeur Huishoudaccu Lederen stuur en versnellingspook Leeslampjes Luifel Panoramadak Plise cabine Verduistering cabine Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels ESP Kluisje Lader stuur slot, anti diefstal Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Automatische schotel Decoder DVD speler Radio/CD Televisie
Slaapcomfort
hefbed Lattenbodem queensbed
Keuken
Gascomfoor Grote koelkast Vriezer
Verwarming
Gasfles/-flessen Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 735 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 305
Leeggewicht 2830 kg
Rijklaar gewicht 2930 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Sanitair
Midden-opstelling Sanitair douche/toilet gescheiden
Bed
Hefbed Queensbed
Zit
Rondzit
Keuken
Middenkeuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom eens proefrijden in deze jonge Dethleffs Pulse, die plaats biedt aan 4 personen. Deze kampeerwagen is van het jaar 2019 en biedt u legio mogelijkheden. Ook tijdens somber weer is er in de camper voldoende daglicht omdat deze een groot panoramadak heeft.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

In de praktische rondzit waarmee de camper is uitgerust, kunt u genieten van heerlijke maaltijden en gezellige avonden. De luxueuze keuken van deze Dethleffs is geheel compleet uitgevoerd, met ondermeer een afzuigkap voor het afvoeren van de kook- en bakluchtjes en met een oven om verse broodjes te bakken en ovenschotels te bereiden.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

De airconditioning is een uitkomst tijdens warme, zomerse dagen. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. Tenslotte blijven de vaste afvalwatertank, de buitenlamp, de lader, de lichtmetalen velgen en het kluisje niet onbenoemd, met deze camper heeft u het échte gevoel van vrijheid binnen handbereik.

Past deze Dethleffs Pulse helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Dethleffs Pulse T 7051 GT DBM, hefbed + queensbed

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen