Algemeen

Merk Bürstner
Model Lyseo
Uitvoering Half Integraal
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 180 pk
Kilometerstand 27.082 km
Aantal slaapplaatsen 4

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Bumpers in kleur Combi horren Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Fietsdrager voor e-bikes Fietsenrek Garage
Hagelbestendig dak Hordeur Indirecte verlichting kleur zilver metallic Lederen stuur en versnellingspook Luifel luxe bekleding Plise cabine Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
Achteruitrijcamera Buitenaansluiting 230V/12V/TV Centrale deurvergrendeling Electrische opstap Elektrische spiegels ESP
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet douche en toilet gescheiden Toilet/Wasruimte Vuilwatertank
Keuken
Gascomfoor Grote koelkast Koel/vries combinatie Ladekast
Radio/TV
Automatische schotel DVD speler Televisie
Slaapcomfort
hefbed
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 749 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 299
Leeggewicht 2965 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
L-zit Rondzit
Bed
2 aparte bedden Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Sanitair douche/toilet gescheiden

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Burstner Lyseo 728 G eens van dichtbij bekijken. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Door de toepassing van glasvezelversterkt kunststof is het dak van deze Burstner camper hagelbestendig. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels en stuurbekrachtiging.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. Door de ruime en comfortabele L-zit nodigt de camper uit voor gezellige avonden. Het keukenblok is centraal in de camper gemonteerd en is onder anderen uitgerust met 3-pits gascomfoor, spoelbak en kraan.

Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. U kunt zich heerlijk opfrissen bij de wastafel in de badkamer. Daar is ook een cassettetoilet ingebouwd.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. De verwarmde lucht wordt efficiënt verspreid via de ringverwarming.

Kijkt u graag tv? Dat kan ook tijdens uw vakantie want deze camper heeft ook een televisie. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Wilt u meer informatie over deze Burstner Lyseo 728 G? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Bürstner Lyseo 728 G Harmony limited, Automaat

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen