Algemeen

Merk Hymer
Model B598
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2011
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 57.500 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik groot Dakluik heki Draaibare voorstoelen Draaistoelen Extra tafelblad Fietsenrek Hordeur Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel luxe bekleding Plise cabine Verduistering cabine Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Chassis pakket Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Techniek en veiligheid
2e huishoudaccu Achteruitrijcamera Airbag bestuurder Centrale deurvergrendeling Duo control Electrische opstap Elektrische spiegels Lader Serviceluik Vaste LPG tank
Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Grote koelkast Ladekast Oven Vriezer
Sanitair
Cassettetoilet Douche douche en toilet gescheiden Schoonwatertank (vast) Vuilwatertank
Radio/TV
Automatische schotel Radio/CD Televisie
Slaapcomfort
hefbed queensbed
Verwarming
Circulatie-verwarming Climate Control

Gewichten en maten

Lengte opbouw 700 cm
Totale lengte 700 cm
Leeggewicht 3005 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vrijstaand bed
Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit
Sanitair
Achter-opstelling
Keuken
L Keuken

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Uw vrije tijd wordt leuker ingevuld met deze praktische integraal-camper uit 2011. De Hymer B598 biedt een slaapplaats aan 4 personen. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, een achteruitrijcamera, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

De ruime rondzit, waar deze camper over beschikt, kan ook als slaapgelegenheid worden gebruikt. De keuken van deze camper van Hymer is luxe uitgevoerd, u treft er onder meer een oven, waarmee u uw dagelijkse verse broodjes kunt afbakken. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig.

Het queensbed dat vrijstaat van de wanden geeft het gevoel van luxe en ruimte. Er wordt veel ruimte bespaard door het gebruik van het tweepersoons hefbed boven de zitgroep. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Het luchtcirculatiesysteem zorgt voor een goede verdeling van de verwarmde lucht.

Televisie kijken tijdens uw vakantie is geen enkel probleem, deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. De gemonteerde zonnepanelen geven niet alleen een financieel voordeel, maar leveren ook een positieve bijdrage aan het milieu. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp en de lader een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Past deze Hymer B598 helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.

Oortgiese campers adverteert onder voorbehoud van zet-en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Hymer B598  zeer luxe camper, 7 mtr.

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen