Algemeen

Merk Sunlight
Model T68
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2019
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Aantal slaapplaatsen 5
Aantal bedden 5

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
5 persoons, 5 gordels Airco Bumpers in kleur Combi horren Dakluik Dakluik heki Draaibare voorstoelen Draaistoelen Garage gfk dak
Hordeur kleur zilver metallic Luifel Vrijstaande tafel
Onderstel/cabine
16 inch wielen ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker
Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Airbag bestuurder Centrale deurvergrendeling Elektrische spiegels ESP Lader Omvormer Serviceluik Zonnepaneel
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Grote koelkast Oven Vriezer
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Draaibare douchewand Schoonwatertank (vast)
Radio/TV
Automatische schotel Radio/CD Schotel Televisie
Slaapcomfort
Bed ombouw zitgroep Enkele bedden hefbed
Verwarming
Kachel Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 295
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Zit
Draaibare voorstoelen Rondzit Standaardzit
Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze camper uit het jaar 2019 een goede keus. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een automatische versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, ABS en airbags.

De praktische standaardzit biedt een prima, ruime gelegenheid om gezellig samen te zitten. Sunlight heeft de luxe uitgevoerde keuken van deze camper voorzien van een afzuigkap, voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte, en van een oven, zodat u s ochtends verse broodjes op tafel heeft. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Het hefbed bespaart enorm veel ruimte en biedt plaats aan 2 personen. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De airco zorgt tijdens warme dagen voor een heerlijk koel interieur. Als het wat kouder wordt, kunt u van de ingebouwde verwarming gebruik maken.

Ook op vakantie hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s niet te missen. Deze camper heeft namelijk ook een televisie. Om TV kijken via de satelliet mogelijk te maken, is de camper reeds voorzien van een schotelantenne. U zult in deze camper, dankzij de ingebouwde hordeur, minder last van insecten hebben. Voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber zijn de vaste afvalwatertank, de lader, de omvormer en de lichtmetalen velgen een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Cilinderinhoud CC: 2300 cc

Nieuw op voorraad, T 68 automaat, 5 peroons. Prachtige camper met een zeer veel opties.

Wilt u meer informatie over deze Sunlight T68? Bel of mail dan snel met ons bedrijf. Onze medewerkers staan graag voor u klaar.

Oortgiese Campers adverteert onder voorbehoud van zet en drukfouten. Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Sunlight T68

Oortgiese Campers B.V.

Zutphen Emmerikseweg 103

7223 DB, Baak (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen