LMC Liberty 643 G Breezer, Enkele bedden

Diesel Handgeschakeld 2013 50.614 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Camper Centrum Wezep

Algemeen

Merk LMC
Model Liberty
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2013
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 50.614 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen
Navigatie Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Lader Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 670 cm
Breedte 220 cm
Hoogte 286

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit
Bed
2 aparte bedden

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 190 cm
1-persoonsbed 80 cm x 190 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze LMC Liberty 643G een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2013 is geschikt voor 2 personen. Er is tevens een handig fietsenrek aanwezig, zodat u uw fietsen eenvoudig kunt meenemen. De grote garage is aan beide zijden toegankelijk. 

De camper is uitgerust met draaibare stoelen, cruise control, een achteruitrijcamera, een navigatiesysteem, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en cabineverduistering. De aandrijving komt voor rekening van een duurzame dieselmotor met een handmatige versnelling.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, langsbankje en draaibare voorstoelen. De keuken is in het midden van de camper gemonteerd en beschikt onder meer over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor uw voorraad.

Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Onder de bedden is er nog voldoende opbergruimte. Deze camper beschikt over een badkamer. Hierin bevindt zich een wastafel en ingebouwd cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. 

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. De camper is uitgerust met een vaste schotelantenne. Dankzij de hordeur heeft u in de camper geen last van vliegen en muggen. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Afsluitend leggen wij graag nog het accent op de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de veiligheidssloten, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader, die de lijst van opties en accessoires completeren.

Camper is voorzien van 2 airco's , cabine airco en camperairco, Remis remifront cabine, nieuwe banden, nieuw distributieriem.
Lees meer

Contact

LMC Liberty 643 G Breezer, Enkele bedden

Camper Centrum Wezep

Rondweg 36

8091 XB, Wezep (Gelderland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen