Knaus Sky TI 650 MEG 140pk Automaat

Diesel Automaat 2020 1 km
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Knaus
Model Sky TI
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2020
Modeljaar 2020
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 1 km
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 3

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Camera Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Navigatie
Start en stop Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik heki Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Leeslampjes
Luifel Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 698 cm
Breedte 232 cm
Hoogte 279
Leeggewicht 2715 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Slaapbank
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 3 personen, met 3 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 201 cm
1-persoonsbed 80 cm x 198 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Kom deze Knaus Sky TI 650 MEG eens van dichtbij bekijken. Deze camper is heel compleet met luifel, navigatie, achteruitrijcamera, schotel en tv uitgerust. De praktisch ingerichte kampeerwagen mag worden bestuurd met een B-rijbewijs en biedt een slaapplaats aan 3 personen. Doordat er een zogenaamd GFK-materiaal is toegepast, is het dak van deze Knaus camper hagelbestendig.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, een navigatiesysteem, een achteruitrijcamera, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De koelkast met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

De twee aparte bedden waarover de camper beschikt, bieden een gemakkelijke instap. In de badkamer, waar deze camper over beschikt, vindt u een ingebouwd cassettetoilet en een wastafel. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Ook tijdens uw vakantie kunt u heerlijk televisie kijken. Deze camper is namelijk uitgerust met een televisie. U kunt op vakantie ook de Nederlandse televisieprogramma's ontvangen, de camper is uitgerust met een vaste schotelantenne en decoder. Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Graag brengen wij nog de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen onder de aandacht, die de vrijheid van het camperen nog eens extra benadrukken.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Knaus Sky TI 650 MEG of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Knaus Sky TI 650 MEG 140pk Automaat

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen