Algemeen

Merk Knaus
Model Sun Ti
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2005
Modeljaar 2005
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 140 pk
Kilometerstand 123.500 km
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Audioinstallatie Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Luchtvering Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging Trekhaak
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Luifel Panoramadak Verduistering cabine
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie Televisiebeugel
Keuken
Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Techniek en veiligheid
Zonnepaneel
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 686 cm
Totale lengte 686 cm
Breedte 230 cm
Hoogte 265
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2981 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Halve treinzit
Bed
Frans bed
Sanitair
Achter-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 2 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 131 cm x 200 cm
1-persoonsbed 90 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Deze complete in nieuwstaat verkerende Half Integraal camper van 1e eigenaar is van het merk Knaus type Sun Ti 650 MF met slechts 123.500 km op de teller. Door de aanwezigheid van een panoramadak is er ook in de donkere seizoenen voldoende daglicht in deze camper aanwezig. Rondtrekkende kampeerders zullen de Omnistore cassetteluifel met een zijwand  als zeer praktisch ervaren. Het fietsenrek, geschikt voor 2 fietsen maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Het handige serviceluik biedt u ook van buitenaf toegang tot uw bagage. De halve garage biedt u voldoende ruimte om uw bagage mee te nemen.

Het onderstel is van het merk Renault. De krachtige 3.0 dCI dieselmotor met 140 pk (distributie-ketting) wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging en elektrisch bedienbare ramen. Met de extra geplaatse Goldschmidt lucht-hulpveren kunt u comfortabel en veilig uw vakantie beginnen. 

De gezellige en ruime halve middendinette vormt letterlijk en figuurlijk het middelpunt van de camper. Centraal in de camper bevindt zich de middenkeuken, uitgerust met een spoelbak, kraan en 3-pits kooktoestel, voldoende werkruimte en zeer veel kastruimte. Een ingebouwde 12 liter boiler voorziet u van warm water. De ruime koelkast met apart vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad. 

In de camper vindt u onder meer een ruim en comfortabel frans bed. U kunt in deze camper genieten van een uitstekende nachtrust dankzij de lattenbodem en de matras op het bed. De comfortabele badkamer met douche en toilet biedt gelegenheid om u onderweg heerlijk op te frissen. 

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem. 

U kunt in deze camper gewoon tv kijken of heerlijk naar uw favoriete muziek luisteren via de ingebouwde audio-installatie. U kunt met vaste Oyster schotelantenne met Denson 19” tv met deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. U zult in deze camper dankzij de hordeur geen last van vliegen en muggen hebben. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Graag brengen wij nog de vaste schoon-en afvalwatertank, de leeslampjes, de televisiebeugel, de buitenlamp , 2 Vechline blak 100 w zonnepanelen, de aluminium gasfles met een LPG buitenaansluiting en de trekhaak voor 1100 kg geremd trekgewicht onder de aandacht, die de vrijheid van het kamperen nog eens extra benadrukken. 

BEMIDDELINGS CAMPER.

Uw partner voor

Malibu
Rollerteam,
Mobilvetta
McLouis.
Berger kampeershop.
Camperverhuur.
Bemiddeling.
Occasions.
Reparatie.
Onderhoud.
Accessoires.
Onderdelenservice.
Kampeerartikelen.
Tenten.

Zie ook www.allcampers.nl.

AllCampers.nl
Industrieweg 10
3433 NL Nieuwegein

T 030 606 13 14
E info@allcampers.nl

Geopend: di. t/m vr. 10:00 - 17:00 uur.
za. 10:00 - 16:00 uur.


Lees meer

Contact

Knaus SUN TI 650 MF

AllCampers.nl

Archimedesbaan 22

3439 ME, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen