Bekijk nog meer foto's (19)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 66.832,- Deze camper is per maand voordeliger dan u denkt! Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
DE JONG Kampeer & Recreatie
Klik hier voor meer informatie
nieuwCarado V 337 Automaat
CamperBouwjaar 20202 slaapplaatsenRijbewijs B
Algemeen
Type: CamperBouwjaar: 2020Modeljaar: 2020Brandstof: DieselVermogen: 140 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: B
Maten
Totale lengte: 665 cm.Breedte: 214 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2550 kg.Max toel. gewicht: 3500 kg.Laadvermogen: 950 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 2
Omschrijving

Leuke, degelijke en compacte halfintegaral camper met enkele bedden voor zeer aantrekkelijke prijs. Deze Carado V 337 uit het duitse Erwin Hymer concern boiedt alles dat men nodig heeft. 2 royale enkele bedden die eenvoudig om te bouwen zijn naar een groot 2 persoonsbed, prima keuken, heerlijke zitgroep en douche-toiletruimte. onder de enkjele bedden is er tebvens een groite garage met aan beiden zijden een deur. Naast comfortabel woongebruik is het rijden met deze camper ook ene genot. de 140 Pk Fiat Euro 6 motor met 9 traps volautomaat brengt een ieder comfortabel waar men zijn wil. Geen berg is te hoog en geen mooi plekje is te ver voor deze Carado V 337.
De genomede prijs van 66.832,-- is inclusief alle genoemde opties en afleverpakket.

Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 84 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze camper bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 30.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl

Showroom & Winkel ook OPEN 2e Pinksterdag 1 Juni 11.00 - 17.00 uur.

Corona beleid:

Uiteraard wil u er straks ook weer graag op uit. Om dit mogelijk te maken zijn wij op onze reguliere openingstijden geopend waaronder de showrrom en winkel ook op Hemelvaartsdag 21 mei en 2e Pinksterdag 1 Juni van 11.00 - 17.00 uur. Uiteraard hanteren wij alle veiligheidregels. Vooraf orienteren op onze site www.dejongrecreatie.nl is heel goed mogelijk. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze up to date is. In onze showroom, winkel en ons showterrein is 1,5 meter afstand geen probleem te zijn. De ruimte bij ons is groot en wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Met elkaar kunnen wij er voor zorgen dat u straks weer op vakantie kunt.

Onze reguliere OPENINGSTIJDEN zijn als volgt:
Ma tm Vrijdag: 9.00 - 18.00
Zaterdag: 9.00 -17.00


Bedrijfsinformatie

Bij ons vindt u altijd een grote keuze nieuwe campers en caravans van de merken: Hymer, Bürstner, Carado, Fendt, Hobby en Eriba. Ook bieden wij een zeer ruime keuze BOVAG occasions. Ons meest recente aanbod en onze openingstijden vindt u op https://www.dejongrecreatie.nl/.


Aanvullende opties en accessoires
 • 9 shift automaat
 • 40045 bedombouw eb naar db
 • 40054 kabelvoorbereiding voor achteruitrijcamera
 • Alu velgen 16' voor light chassis
 • Basic pakket
 • Bekledingsstof explorer
 • Chassis pakket
 • Eco-start-stop function
 • Fiat fh tr 2,3mjet/36.5 140 ps
 • Geïsoleerde en verwarmbare vuilwatertank
 • Serviceluik linkerzijde (grootte is modelafhankelijk)

Meer informatie

Kleur: Explorer
Motorinhoud: 2.300 cc
Garantie: 24/60 mnd fabr/wdich
Motorrijtuigenbelasting: € 189 - 202 per kwartaal

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
DE JONG Kampeer & Recreatie
Beeklaan 24A
2191 AB, Hillegom De Zilk
Naar boven