Bekijk nog meer foto's (25)
BEKIJK VIDEO VAN DEZE PRESENTATIE
Prijs van deze kampeerauto: € 74.450,- Deze camper is per maand voordeliger dan u denkt! Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
- deel deze kampeerauto -
- aangeboden door-
DE JONG Kampeer & Recreatie
Klik hier voor meer informatie
nieuwBurstner Lyseo Time T 736 Harmony Line
CamperBouwjaar 20192 slaapplaatsenRijbewijs BHandgeschakeld
Algemeen
Type: CamperBouwjaar: 2019Modeljaar: 2019Transmissie: HandgeschakeldBrandstof: DieselVermogen: 160 pk.Ex verhuur: NeeRijbewijs: B
Maten
Totale lengte: 741 cm.Breedte: 232 cm.
Gewichten
Leeggewicht: 2945 kg.Max toel. gewicht: 3500 kg.Laadvermogen: 455 kg.
Slapen
Slaapplaatsen: 2
Omschrijving

Zeer complete en moderne 1/2 integraal camper met in hoogte verstelbaar queensbed. Met een Bürstner Lyseo geniet je van de mooiste reis en toch voel je, je thuis. Als geen ander slagen de designers van Bürstner er in om dit gevoel in een camper neer te leggen. Combinatie van juiste materialen en juiste kleuren zorgen voor één harmonieus geheel. Hiermnaast zijn plattegronden slim bedacht en kan men bij Bürstner maarstaven op jarenlange camperervaring. Het rijcomfort met de moderne BleuHDI techniek is ook zeer comfortabel. Het breedspoor chassis en de moderne technoiek zorgt voor een comfortabele, stille en zuinige camper.
Kom naar onze showroom en aanschow deze prachtige camnper. Onze verkoopadviseurs informeren een ieder graag.Deze camper wordt afgeleverd inclusief compleet afleverpakket welke bestaat uit: Schoonmaken buitenzijde, schoonmaken binnenzijde, technische eindcontrole, volledige standaard instructie bij afhalen (ca 2,0 uur) cabinemat, deurmat en volle brandstoftank tot € 100,-- . transport af fabriek naar dealer, kenteken, 24 maanden volledige garantie en tot 120 maanden garantie op waterdichtheid. Allen conform fabrieksvoorwaarden.
Genoemde gewichten rijklaar zijn rijklaar gewichten voor de standaarduitvoering incl. 75 kg voor de bestuurder, 1 lichtgewicht gevulde gasfles, 20 m. kabel, 20 liter water en gevulde brandstoftank. Het gewicht van extra opties, bagage en personen dient bij het rijklaargewicht opgeteld te worden.

Tijdelijk 3,99 % rente.
Op deze camper bieden wij u een tijdelijk EXTRA laag finnacieringsvoorstel van slechts 3,99 % rente tot een bedrag van 30.000,-- Wilt u een hoger bedrag uitgetseld betalen , neem contact op met onze verkoopadviseurs voor de mogelijkheden en voorwaarden.

LET OP: Onze advertenties worden vanaf onze website doorgeplaatst naar meerdere sites. Onze eigen site www.dejongrecreatie.nl is altijd actueel. Andere site helaas niet altijd. Kijk daarom ook altijd op www.dejongrecreatie.nl

Showroom & Winkel ook OPEN 2e Pinksterdag 1 Juni 11.00 - 17.00 uur.

Corona beleid:

Uiteraard wil u er straks ook weer graag op uit. Om dit mogelijk te maken zijn wij op onze reguliere openingstijden geopend waaronder de showrrom en winkel ook op Hemelvaartsdag 21 mei en 2e Pinksterdag 1 Juni van 11.00 - 17.00 uur. Uiteraard hanteren wij alle veiligheidregels. Vooraf orienteren op onze site www.dejongrecreatie.nl is heel goed mogelijk. Wij zorgen er uiteraard voor dat deze up to date is. In onze showroom, winkel en ons showterrein is 1,5 meter afstand geen probleem te zijn. De ruimte bij ons is groot en wij houden ons aan de RIVM richtlijnen. Met elkaar kunnen wij er voor zorgen dat u straks weer op vakantie kunt.

Onze reguliere OPENINGSTIJDEN zijn als volgt:
Ma tm Vrijdag: 9.00 - 18.00
Zaterdag: 9.00 -17.00


Bedrijfsinformatie

Bij ons vindt u altijd een grote keuze nieuwe campers en caravans van de merken: Hymer, Bürstner, Carado, Fendt, Hobby en Eriba. Ook bieden wij een zeer ruime keuze BOVAG occasions. Ons meest recente aanbod en onze openingstijden vindt u op https://www.dejongrecreatie.nl/.


Aanvullende opties en accessoires
 • Cabineverduistering remis cassette
 • Chassis pakket citroën - airco manueel
 • Citroën fh-160ps-light-4035
 • Combicontactdoos buiten 230v / 12v / tv
 • Dakraam 40 x 70 cm
 • Houder voor flatscreen
 • Kabelvoorbereiding voor achteruitrijcamera
 • Led-dagrijlicht
 • Queensbed hoogteverstelbaar
 • Skyroof
 • Voorbereiding airco

Meer informatie

Kleur: Canberra Swing
Motorinhoud: 2.000 cc
Garantie: 24/60 mnd fabr/wdich
Motorrijtuigenbelasting: € 224 - 240 per kwartaal

Verzeker uw camper bij Aveco Verzekeringen
Aangeboden door:
DE JONG Kampeer & Recreatie
Beeklaan 24A
2191 AB, Hillegom De Zilk
Naar boven