KABE camper kopen

Kabe is een vooraanstaande fabrikant van caravans en campers, bekend om zijn hoogwaardige Scandinavische vakmanschap en innovatieve ontwerpen. Met decennia aan ervaring biedt Kabe een breed scala aan modellen, variërend van luxe caravans tot comfortabele campers. Het merk staat bekend om zijn aandacht voor detail, duurzame materialen en moderne voorzieningen, waardoor Kabe een vertrouwde keuze is voor reizigers die streven naar kwaliteit en comfort in hun avonturen. Een Kabe camper kopen is kiezen voor kwaliteit en dat een leven lang. Deze tekst loopt door onder de advertenties. 

 

Filteren
Filteren
Sluiten
Reset filters

Een Kabe camper kopen is kiezen voor kwaliteit een leven lang

De campers en caravans van Kabe worden gebouwd in de sneeuw en de kou. Ze hebben op het gebied van isolatie dan ook een uitstekende reputatie. De wanden zijn dikker, de ramen kleiner en de verwarming is altijd toereikend. In een kampeermiddel van Kabe zul je het nooit koud hebben. Maar een Kabe camper kopen is niet alleen kiezen voor onbezorgd winterkanperen. Want warmer in de winter is toevallig ook nog eens koeler in de zomer. Met een Kabe kunt u dus zeker wel het hele jaar door op pad. En dat is wel zo prettig. Daar komt bij dat een camper van Kabe ook gezien mag worden. Scandinavisch design met Zweedse kwaliteit, stijl en functionaliteit zeggen ze er zelf over.

Net omdat de standaard zo hoog lag had Kabe tot nog niet zolang geleden ook geen buscampers in het programma opgenomen. Want die waren niet te isoleren zoals Kabe vond dat het goed was. Dat is inmiddels gelukkig wel gelukt. De Kabe Van is een schitterender buscamper geworden. En wat die isolatie betreft: gooi maar eens een achterdeur of schuifdeur dicht. Dan hoort u het vanzelf.

Kabe camper kopen

Kabe campers modeljaar 2024

Voor modeljaar 2024 kunt u bij Kabe kiezen uit vijf camperseries. Dat zijn de eerder genoemde buscamper Kabe Van. de halfintegraalserie Novum, de Cross-over Royal en de integraalseries Crown en Imperial.

  • De Kabe Van heeft als basis de Mercedes Sprinter. Deze heeft achterwielaandrijving, of desgewenst ook vierwielaandrijving, en 170 pk onder de kap. Kabe spreekt van een Premium-Van. En als u hem ziet zult u het daarmee eens zijn. Alle Mercedes assist-systemen zitten erop. Kabe voegt daar haar unieke isolatiemethode aan toe. Een vloerverarming met een watercircuit. Uiteraard geïsoleerde watertanks en het Smart D elektrische systeem. Deze buscamper heeft vier slaapplaatsen en vier zitplaatsen met gordel.
  • De Kabe Novum is de nieuwe instapserie en is een halfintegraal die in de Light uitvoering maximaal 3500 kilo mag wegen.  Hij is er echter ook als 4,5 tons voertuig, eveneens met de Mercedes Sprinter als basis. Dat is de Novum Crossover. De Novum is er in de Light en Heavy uitvoering in de indelingen 750 LXL, 750 LGB en 750 T.

En verder nog

  • De Kabe Royal staat een trapje hoger op de ladder in luxe. Het is een Crossover. Hij is er als x780 en x880. Voor 2024 krijgt de Royal een nieuwe tekening op het exterieur en een nieuw interieur. De modellen staan op een Al-Ko chassis dat maximaal 4500 kilo mag wegen Kies je voor de tandemasser dan is dat zelfs 5200 kilo. Boven de zithoek hangt standaard een elektrisch hefbed.  De x780 is er als LXL, als LT, als LB, LQB en LGB. De x880 is er als LT en LQB.
  • De Kabe Crown in een integraalcamper.  Hij is er in vijf verschillende indelingen. Dat zijn de i760 LXL, LGB en T. De, i790 LQB, de i810 LGB. LT en LQB. En de i860 LGB en LQB. We zijn wat uitrusting betreft inmiddels bij de topklasse van Kabe aanbeland. De Crown heeft onder andere dubbele ramen in de bestuurderscabine, een uittrekbaar skivak met verwarming en verlichting, een draaiplateau en uittrekrail voor de gasflessen en meer. De i790 LQB is vanaf modejaar 2024 de nieuwste indeling van de Crownserie. 
  • Komen we bij de maximaal in de uitrusting zittende Kabe Imperial. Voor modeljaar 2024 met een nieuwe indeling, de i790 LQB. Verder is er de i810 LGB, LT en LQB. De KGB en LQB. De i910 GB, T en QB.  

Noviteiten Kabe campers modeljaar 2024 

Voor modeljaar 2024 komt er een nieuwe indeling beschikbaar bij de Crown en Imperial integraalserie. Dat is de i790 LQB. Waarbij de Q staat voor een royaal bemeten Queensbed. Voor twee extra slaapplaatsen zorgt een hefbed boven de cabine. Altijd handig als er mensen komen logeren of de kleinkinderen mee op pad gaan. Een eventuele vijfde slaapplaats is dan nog te maken van de tot een éénpersoonsbed om te bouwen dinette. De drie duurste series, de Royal, Crown en Imperial krijgen voor modeljaar 2024 een ander streepje op de buitenkant. En ook de aluminium velgen zijn nieuw.

Verder zijn er nieuwe spoorverbreders, een nieuw stofje op het instrumentenpaneel en nog wat kleinere aanpassingen. Een Kabe camper kopen is kiezen voor kwaliteit en dat een leven lang. 

Beschikbare modellen

Kabe Imperial camper kopen

Een Kabe Imperial camper kopen is kiezen voor de premiumklasse. Deze integraalcamper laat niets te wensen over. Van inbouwoven en zonnepanelen via de luxe geluidsinstallatie en zoneverwarming tot de lederen bekleding.

Bekijken
Kabe Van camper kopen

Een Kabe Van camper kopen is kiezen voor een buscamper voor alle seizoenen. De KABE Van is voor modeljaar 2024 verder geoptimaliseerd.

Bekijken
Kabe Novum camper kopen

Een Kabe Novum camper kopen is kiezen voor een halfintegraal op Mercedes Sprinter basis. Het is een zogenaamde Crossover die in de Light-versie maximaal 3500 kilo mag wegen. Als optie is hij er ook als Heavy met een maximaal gewicht van 4,5 ton.

Bekijken
Kabe Royal camper kopen

De Kabe Royal is een zogenaamde Crossover. Hij heeft dus een extra bed boven de dinette. Om voldoende stahoogte over te houden ziet u een soort bult in het dak. Dat is de plek voor het hefbed. De Royal is er als 780 en 880.

Bekijken
Kabe Crown camper kopen

De Kabe Crown is een integraalcamper. Ook dit model van de Zweedse camperbouwer heeft de Mercedes Sprinter als basis. Hij is er met een enkele as achter en als tandemasser.

Bekijken