HymerCar Yellowstone AUT. ROADVIP buscampers b.v.

Diesel Automaat 8 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door ROADVIP Buscampers b.v.

Algemeen

Merk HymerCar
Model Yellowstone
Uitvoering Buscamper
Transmissie Automaat
Brandstof Diesel
Vermogen 150 pk
Kilometerstand 8 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 2
Aantal bedden 1

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Cabine airco Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Dakluik groot Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Luifel Verduistering cabine
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Ringverwarming
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Lengte opbouw 640 cm
Totale lengte 640 cm
Breedte 205 cm
Hoogte 270
Stahoogte 195 cm
Leeggewicht 2750 kg
Rijklaar gewicht 2850 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 650 kg

Indelingen

Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling
Bed
Lengtebed

Bedden

Deze camper biedt comfortabel plaats aan 2 personen, met 1 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

2-persoonsbed 195 cm x 195 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Liefhebbers van reizen en kamperen maken met deze buscamper een goede keus. Het meenemen van al uw reisbagage in deze camper, is geen enkel probleem. Het laadvermogen bedraagt namelijk 650 kilo.

De kampeerwagen heeft een goede dieselmotor met een automatische versnelling. De chauffeur heeft met deze camper ondermeer de beschikking over cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een comfortabele middendinette. De middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 2-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. Voor een snelle toevoer van warm water is er een 10 liter boiler aanwezig. De koelkast (85 liter) met vriesvak biedt voldoende ruimte voor heel uw voorraad.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Er is bovendien een doucheruimte in de camper, zodat u van uw eigen douche gebruik kunt maken.

Voor een goede verdeling van de verwarmde lucht is de camper bovendien voorzien van een circulatiesysteem.

Door de ingebouwde hordeur van deze camper heeft u veel minder last van vliegen en muggen. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Thüle cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Het ontbreekt zelfs de veeleisende kampeerder aan niets; de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de buitenlamp en de lichtmetalen velgen zijn een kleine greep uit de vele details die deze camper zeer de moeite waard maken.

Neemt u contact op voor het maken van een afspraak of bezoek onze showroom. Wij staan u graag te woord.

Buscampers: de ideale manier van reizen

We hebben beiden de nodige camper-ervaring. Tot voor kort altijd met opbouwcampers, maar inmiddels hebben we de voordelen van de buscamper ontdekt. En dat willen we graag delen met onze klanten. Waarom een buscamper ideaal is? Heerlijk avonturieren, comfortabel reizen, een goed bed en gaan en staan waar je wilt. Dat is reizen met een buscamper. En als u een binnenstad wilt bezichtigen en op een normale parkeerplaats wilt parkeren, dan kan dat gewoon zonder stress. Bovendien hoeft u zich niet druk te maken over dingen als waterdichtheid of garantie. De buscamper of camperbus is een ideale oplossing. Heerlijk op reis met uw eigen bed, keuken en toilet. Samen met uw partner, familie of met vrienden in hun eigen camper.
Lees meer

Contact

HymerCar Yellowstone  AUT. ROADVIP buscampers b.v.

ROADVIP Buscampers b.v.

Meulenakker 8 c

7841 EP, Sleen (Flevoland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen