Hymer Hymermobil 700 E MET XXL BED & HEFBED !

Diesel Handgeschakeld 1997 144.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Budget caravans en campers

Algemeen

Merk Hymer
Model Hymermobil
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 1997
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Kilometerstand 144.000 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Bagageruimte Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Huishoudaccu Imperiaal Indirecte verlichting
Leeslampjes Luifel
Onderstel/cabine
Airbag(s) Airconditioning Alarm Audioinstallatie Cabine airco Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Trekhaak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Decoder Radio-voorbereiding Schotel Televisie Televisiebeugel TV-antenne
Techniek en veiligheid
Lader Omvormer Serviceluik Veiligheidssloten Zonnepaneel
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekoelkast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Ringverwarming Winterisolatie
Slaapcomfort
Lattenbodem

Gewichten en maten

Totale lengte 760 cm
Breedte 225 cm
Hoogte 285
Stahoogte 200 cm
Leeggewicht 3360 kg
Max. toelaatbaar gewicht 4500 kg

Indelingen

Bed
Dwarsbed Hefbed
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

NIEUW BINNEN BIJ BUDGET: HYMER MOBIL E700 MET XL DWARSBED & HEFBED !

Het ontbreekt de avontuurlijke kampeerder aan niets in deze complete integraal-kampeerwagen, die is gebouwd in 1997. De camper telt 4 slaapplaatsen en mag worden bestuurd met een C-rijbewijs. Het fietsenrek maakt het mogelijk om er tussentijds op uw vakantie ook makkelijk met de fiets op uit te trekken. Uw vakantiebagage is via het handige serviceluik uitstekend bereikbaar.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, airbags en een startonderbreker.

Centraal in de camper bevindt zich de gezellige middendinette. De complete keuken is in het midden van de camper geplaatst. Een ingebouwde boiler voorziet u van warm water. De koelkast met vriescompartiment is ruim genoeg voor al uw etenswaren.

U bespaart enorm veel ruimte dankzij het hefbed, waarin 2 personen een slaapplaats vinden. In de badkamer kunt u zich heerlijk opfrissen bij de wastafel. Verder is er ook een cassettetoilet ingebouwd. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de douchegelegenheid.

Tijdens warme dagen zorgt de airco voor een heerlijk fris binnenklimaat. De zeer goede isolatie van deze camper, die bovendien is voorzien van een ringverwarming. zorgt voor een warme camper tijdens koude dagen. Hierdoor is de camper ook prima geschikt voor winterkamperen.

Dankzij de ingebouwde audio-installatie en aanwezige televisie, kunt u in de camper ook heerlijk naar muziek luisteren en uw favoriete tv programma's kijken. U kunt met de satellietontvanger en schotelantenne van deze camper ook op vakantie naar uw favoriete programma's kijken. U bent beschermd tegen zon en regen door de snel uit te draaien Fiamma cassetteluifel die aan de camper is bevestigd. Met de aanwezige zonnepanelen kunt u zelf zonne-energie opvangen en omzetten naar elektriciteit. Verder ontbreekt het u aan niets, want de afwerking van deze Hymer Hymermobil 700 E bestaat ondermeer uit een vaste afvalwatertank, indirecte verlichting, leeslampjes, veiligheidssloten, antennevoorbereiding en een televisiebeugel.

WIJ LEVEREN DEZE CAMPER MET EEN NIEUWE APK & INDIEN GEWENST EEN BOVAG KEURING + GARANTIE.

Past deze Hymer Hymermobil 700 E helemaal bij uw vakantieplannen? Neemt u dan contact op, wij maken graag een afspraak met u.
Lees meer

Contact

Hymer Hymermobil 700 E MET XXL BED & HEFBED !

Budget caravans en campers

Kelvinstraat 2

1704 RS, Heerhugowaard (Noord-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen