Hymer Hymermobil 524 met motor airco

Diesel Handgeschakeld 2002 111.746 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Cor Olie Recreatie

Algemeen

Merk Hymer
Model Hymermobil
Uitvoering Integraal
Bouwjaar 2002
Modeljaar 2002
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 111.746 km
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 3
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Dakluik groot Dakluik heki Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Leeslampjes Luifel
Verduistering cabine
Onderstel/cabine
ABS Audioinstallatie Cabine airco Camera Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Techniek en veiligheid
Lader Reservewiel Reservewiel-beugel Serviceluik Zonnepaneel
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Verwarming
Circulatie-verwarming Kachel Ringverwarming Winterisolatie
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Vriesvak
Radio/TV
Antenne-voorbereiding Radio-voorbereiding Schotel Televisiebeugel
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim

Gewichten en maten

Breedte 228 cm
Leeggewicht 2800 kg
Rijklaar gewicht 2900 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 700 kg

Indelingen

Bed
Hefbed Vast bed
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling
Zit
Halve treinzit

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Maak eens kennis met deze Hymer Hymermobil 524, die is gebouwd in het jaar 2002. De integraal-kampeerwagen heeft een toelaatbaar gewicht van 700 kg en beschikt over 3 slaapplaatsen. Een B-rijbewijs volstaat dus in dit geval. Door het handige fietsenrek kunt u uw fietsen eenvoudig meenemen op vakantie. Het laadvermogen bedraagt 700 kilo, zodat u al uw vakantiebagage makkelijk mee kunt nemen. Via het serviceluik kunt u ook van buitenaf heel makkelijk bij uw spullen komen.

De Fiat-onderbouw wordt aangedreven door een goede dieselmotor met handmatige versnelling. De Fiat is ondermeer uitgerust met draaibare stoelen, een achteruitrijcamera, cabineverduistering, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare spiegels en elektrisch bedienbare ramen.

Een gezellige plek om te zitten vindt u in de centrale halve treinzit, deze kan uiteraard ook dienen als extra slaapplaats. De keuken is in het midden van de camper geplaatst en beschikt over een 3-pits kooktoestel en gootsteen met kraan. Er is een warmwatervoorziening in de vorm van een boiler aanwezig. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Boven de zitgroep bevindt zich een ruimtebesparend hefbed, waar 2 personen kunnen slapen. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. De badkamer biedt wasgelegenheid in de vorm van een wastafel. Tevens is er een ingebouwde cassettetoilet aanwezig. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De camper beschikt over hoogwaardige isolatie, die gecombineerd met de kachel voor een behaaglijk warm interieur van de camper zorgt. U kunt met deze camper als u wilt op wintersportvakantie.

Met de ingebouwde audio-installatie van deze camper kunt u ook op vakantie naar uw favoriete muziek luisteren. Om via de satelliet televisie te kunnen kijken, is de camper uitgerust met een vaste schotelantenne. De camper is uitgerust met een hordeur. Hierdoor houdt u insecten zoals muggen en vliegen buiten de camper. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Als opvallende, aanvullende kenmerken noemen wij graag nog de vaste afvalwatertank, de leeslampjes, de antennevoorbereiding, de televisiebeugel, de buitenlamp en de lader.

Neemt u contact op voor een bezichtiging van deze Hymer Hymermobil 524 of bezoek onze showroom. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Let op! Het door ons aangegeven leeggewicht is het gewicht zoals het door de fabriek wordt aangeboden. Extra gewicht wat later is toegevoegd, zoals bijvoorbeeld accessoires of gewicht van personen, dient hierbij opgeteld te worden. Ondanks onze zorgvuldigheid kunnen aan de advertentie geen rechten worden ontleend.
Lees meer

Contact

Hymer Hymermobil 524 met motor airco

Cor Olie Recreatie

Weg en Bos 1

2661 DG, Bergschenhoek (Zuid-Holland)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen