Hymer Carado T448 schotel tv airco hef

Diesel Handgeschakeld 2017 61.984 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Rico Recreatie B.V.

Algemeen

Merk Hymer
Model Carado
Uitvoering Half Integraal
Bouwjaar 2017
Modeljaar 2017
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 130 pk
Kilometerstand 61.984 km
Euro-klasse 6
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 4

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Airconditioning Audioinstallatie Cabine airco Camera voorbereiding Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels
Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar Stuurbekrachtiging
Exterieur/Interieur
Buitenlamp Combicassettes Dakluik Fietsenrek Hordeur Huishoudaccu Indirecte verlichting Ladder Leeslampjes Luifel
Panoramadak
Keuken
Boiler Gascomfoor Koelkast Oven Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Radio/TV
Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem Matras traagschuim
Verwarming
Ringverwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 740 cm
Breedte 233 cm
Hoogte 291
Stahoogte 210 cm
Leeggewicht 2715 kg
Rijklaar gewicht 2860 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3500 kg
Laadvermogen 640 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Slaapbank
Keuken
Middenkeuken
Zit
Middendinette
Sanitair
Midden-opstelling

Bedden

Deze ruime camper biedt comfortabel plaats aan 4 personen, met 4 bedden, zodat u kunt genieten van een ontspannen nachtrust tijdens uw reis.

1-persoonsbed 80 cm x 210 cm
1-persoonsbed 80 cm x 205 cm
2-persoonsbed 140 cm x 195 cm
1-persoonsbed 100 cm x 210 cm

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Bekijk deze jonge Hymer Carado T 448, gebouwd in het jaar 2017, eens van dichtbij. De kampeerwagen heeft nog een heel leven voor zich, beschikt over bijzonder veel ruimte en biedt een slaapplaats aan 4 personen. Deze camper geeft u bovendien een extra gevoel van ruimte en licht, gerealiseerd door het fraaie, zonnige panoramadak. Uw fietsen kunt u makkelijk meenemen op het fietsenrek dat op deze camper is gemonteerd. Deze camper heeft een laadvermogen van 640 kilo. Hierdoor kunt u al uw vakantiebagage prima meenemen.

Het onderstel is van het merk Fiat. De dieselmotor wordt bediend met een handmatige versnelling. Onderweg naar uw volgende bestemming profiteert u van het gemak van onder andere cruise control, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen, centrale deurvergrendeling met afstandsbediening en ABS.

Om gezellig samen te kunnen zitten, eten en drinken is de camper voorzien van een comfortabele middendinette. De handige L-vormige middenkeuken, waar de camper over beschikt, is onder meer voorzien van een 3-pits kooktoestel, spoelbak en kraan. De boiler, die in de camper is ingebouwd, voorziet u snel van warm water. De ingebouwde koelkast met vriesvak is uitgevoerd in een ruime uitvoering.

Het handige ruimtebesparende hefbed is geschikt voor 2 personen; het bevindt zich boven de zitgroep. Slapen doet u op de 2 aparte bedden, die borg staan voor extra ruimte en een makkelijke instap. Dankzij de traagschuimmatrassen en lattenbodems kunt u genieten van extra comfortabele bedden. In de badkamer vindt u een wastafel om u op te frissen, alsmede een ingebouwd cassettetoilet. Naast het slaapgedeelte bevindt zich ook de aparte douchegelegenheid.

Op de warmste dagen van het jaar zorgt de airco voor frisse lucht. De ringverwarming zorgt voor een goede circulatie van de verwarmde lucht.

Door de aanwezige audio-installatie en televisie, heeft u uw favoriete muziek en programma's binnen handbereik. Door de vaste schotelantenne kunt u overal via de satelliet naar Nederlandse televisiezenders kijken. Door de hordeur, waarmee deze camper is uitgerust, houdt u vliegen en andere insecten buiten de deur. Naast het hoge laadvermogen zijn voor de vrije en onafhankelijke camperliefhebber de vaste afvalwatertank, de indirecte verlichting, de leeslampjes, de buitenlamp, de ladder en de lichtmetalen velgen een mooie aanvulling op de lijst van opties en accessoires.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Hymer Carado T448 kennis te maken.

CORONA UPDATE:
Ten tijde van de lockdown mogen wij u tot onze grote spijt niet verwelkomen in onze showroom of op ons showterrein, ECHTER wat wel mogelijk is, is dat wij een persoonlijk afspraak inplannen om u de camper of caravan waarin u bent geinteresseerd te tonen aan de overkant van weg. Op openbaar terrein mogen wij namelijk wel onze voorraad aan u tonen.
Tevens is het mogelijk om een proefrit te maken met de camper waar uw oog op is gevallen.
Ik nodig u bij deze uit om contact op te nemen met een van onze verkoopadviseurs om een afspraak in te plannen, dan zetten wij graag de camper of caravan voor u klaar!





U kunt zelf kiezen welke vorm van service het beste bij u past. Rico Recreatie werkt met de volgende afleverpakketten

Camper:
Meeneem afleverpakket: € 0,- ( geen garantie )
Standaard afleverpakket: € 895,- ( 3 maanden Bovag garantie )
Full-service afleverpakket: € 1295,- ( 6 maanden Bovag garantie )



Geniet zorgeloos van uw vakantie met onze service! Wij zijn uw officiële Erwin Hymer Group dealer van Carado, Lid van Bovag en RDW erkend.

Volg ons ook op facebook, Instagram, Google +, Twitter en via onze eigen internetsite www.ricorecreatie.nl

Druk en zetfouten voorbehouden



 


Lees meer

Contact

Hymer Carado  T448 schotel tv airco hef

Rico Recreatie B.V.

Steenkamp 3

9461 VC, Gieten (Drenthe)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen