Rapido 9066 DF

Diesel Handgeschakeld 2008 95.000 km 4 gordels
Verkocht

Aangeboden door Holtkamp - West B.V.

Algemeen

Merk Rapido
Uitvoering Camper
Bouwjaar 2008
Modeljaar 2008
Transmissie Handgeschakeld
Brandstof Diesel
Vermogen 158 pk
Kilometerstand 95.000 km
Euro-klasse 4
Aantal gordels 4
Aantal slaapplaatsen 4
Aantal bedden 2

Opties en accessoires

Onderstel/cabine
ABS Airbag(s) Centr. deurvergr. afstandsb. Cruisecontrol Dubbele bodem Elektr. bedienbare ramen Elektr. bedienbare spiegels Lichtmetalen velgen Startonderbreker Stoel(en) draaibaar
Stuurbekrachtiging Verwarmde buitenspiegels
Exterieur/Interieur
Combicassettes Dakluik Dakluik groot Hagelbestendig dak Hordeur Huishoudaccu Leren bekleding Luifel Verduistering cabine
Keuken
Afzuigkap Boiler Gascomfoor Koelkast Ladekast Vriesvak
Sanitair
Afvalwatertank (vast) Cassettetoilet Douche Schoonwatertank (vast) Toilet/Wasruimte
Techniek en veiligheid
Omvormer Reservewiel Zonnepaneel
Radio/TV
Decoder Schotel Televisie
Slaapcomfort
Lattenbodem
Verwarming
Centrale verwarming

Gewichten en maten

Totale lengte 739 cm
Breedte 235 cm
Hoogte 290
Rijklaar gewicht 3230 kg
Max. toelaatbaar gewicht 3700 kg

Indelingen

Bed
2 aparte bedden Hefbed Lengtebed
Zit
Standaardzit
Keuken
Middenkeuken
Sanitair
Midden-opstelling

Wat vertelt de aanbieder over deze camper?

Voor de vakantieganger die graag veel van de wereld ziet is deze Rapido Kies model 9066 DF een heerlijk vakantiehuis. De compleet uitgeruste kampeerwagen uit 2008 is geschikt voor 4 personen. U hoeft zich dankzij het hagelbestendige dak van deze Rapido camper geen zorgen te maken over hagelschade.

Het onderstel is van het merk Fiat. Onderweg heeft de bestuurder met deze camper de beschikking over onder andere cruise control, verwarmde buitenspiegels, elektrisch bedienbare spiegels, stuurbekrachtiging, elektrisch bedienbare ramen en centrale deurvergrendeling met afstandsbediening.

Door de praktische standaardzit, die eenvoudig tot bed kan worden omgebouwd, heeft u de nodige zit- en slaapgelegenheid. In de luxe uitgeruste keuken van deze Rapido camper vindt u zelfs een afzuigkap voor de afvoer van kookluchtjes en overtollige warmte. Voor een snelle toevoer van warm water is er een boiler aanwezig. Om uw etenswaren op te bergen is er een koelkast met vriescompartiment ingebouwd.

In de camper vindt u onder meer een ruim tweepersoons bed dat in de lengte is geplaatst. Een handige ruimtewinner is het tweepersoons hefbed, dat zich boven de zitgroep bevindt. De twee enkele bedden zorgen voor een gemakkelijke instap. De badkamer biedt gelegenheid om u aan de wastafel op te frissen en er is tevens een cassettetoilet. Ook is de camper uitgerust met een douchegelegenheid, zodat u zich ook onderweg heerlijk kunt opfrissen.

De warme lucht wordt verspreid door luchtkanalen voor een efficiënte verwarming.

Omdat deze camper voorzien van een televisie, hoeft u uw favoriete televisieprogramma’s ook tijdens uw vakantie niet te missen. Televisie kijken kan ook op vakantie. De camper beschikt over een complete satellietontvanger met vaste schotelantenne. De camper heeft een hordeur, zodat u in de camper geen last van muggen en andere insecten heeft. Besparen op het energieverbruik en dus kosten? Dat kan met de aanwezige zonnepanelen. Afsluitend worden nog de accessoires genoemd die het kamperen veraangenamen. Denk hierbij aan de vaste afvalwatertank, de omvormer, de lichtmetalen velgen en het reservewiel.

Wilt u deze camper in het echt bekijken? Neemt u dan contact op. U bent van harte welkom om met deze Rapido Kies model 9066 DF kennis te maken.

Prijs is exclusief accessoires, gasfessen, stroomkabel. Inclusief BTW, BPM, fabrieksopties, homologatie, leges, transportkosten, brandstof, cabinemat en fabrieksgarantie of Bovaggarantie, tenzij anders vermeld. Prijswijzigingen, informatie-, zet- en drukfouten voorbehouden. Aan bovengenoemde informatie kan geen rechten worden ontleend.

Voor meer informatie E-mail: info@holtkamp-west.nl of telefoon: 030-6066830


Holtkamp-West is open van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 uur tot en met 17:00 uur en op zaterdag van 10:00 uur tot en met 16:00 uur.
Lees meer

Contact

Rapido 9066 DF

Holtkamp - West B.V.

Nijverheidsweg 2

3433 NP, Nieuwegein (Utrecht)

Nederland

Stel een vraag over deze camper

Verstuur
Verzeker uw Caravan bij Aveco Verzekeringen